miercuri, 29 august 2012

Apartament 2 camere inchiriere Kiseleff

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Inchiriere apartament Kiseleff. Va prezint spre inchiriere un apartament cochet, situat la etajul 6 in bloc nou.Apartamentul are 2 camere, dispune de finisaje de calitate si dotari moderne. Se inchiriaza complet mobilat, cu mobilier modern, bucataria echipata si mobilata. Se compune din living, dormitor, hol, bucatarie, baie, dressing si balcon.Blocul a fost construit in anul 2008, dispune de lift modern, paza.
Zona: Kiseleff
Camere: 2
Regim inaltime: S+P+6
Suprafata: 77 mp
Constructie: 2008
Etaj: 6
Chirie = 850 Euro
Telefon: 0744166474

Bucatarie
Bucatarie
Apartament inchiriere-Living

sâmbătă, 25 august 2012

Apartament inchiriere situat langa Parcul Herastrau

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Inchiriere apartament 2 camere Ambasada Chinei-Caramfil. Situat in complex rezidential nou (North Area Lake View), apartamentul propus spre inchiriere se afla la etajul 5. Modern si luminos, apartamentul este compus din 2 camere, cu o suprafata utila de 71 mp si se inchiriaza complet mobilat si utilat: mobilier nou, in living: canapea si fotolii, masuta sticla, biblioteca si masa pentru luat masa; dormitor: pat dublu, dulap si noptiera; bucatarie: aragaz si cuptor electric, hota, frigider; hol: cuier si pantofar.
Apartamentul beneficiaza de finisaje si dotari de calitate: placari cu piatra naturala in living, bucatarie, hol si baie, parchet in dormitor, aparate de aer conditionat in fiecare camera, prize pentru TV, telefon si internet, videointerfon.
In subsolul cladirii se afla boxa si locul de parcare. Imobilul este nou, dispune de lift cu statie din subsolul cladirii, paza permanenta. 

Zona:Caramfil-Aviatiei
Camere: 2
Regim inaltime: S+P+9E
Suprafata: 71 mp
Constructie: 2010
Etaj: 5
Pret: 800 Euro.
Mobil: 0742.018.931


Living
Living

joi, 16 august 2012

Vila inchiriere Domenii-Casin

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Vila inchiriere Casin - Domenii. Va prezint spre inchiriere o vila construita in perioada interbelica, renovata si redecorata intr-un mod rafinat, ideala atat pentru resedinta cat si pentru activitatea de birou.
Pozitia ei pe colt, avand doua laturi ca front stradal, confera vizibilitate din exterior si luminozitate la interior.
Vila este structurata functional, la parter avand vestibulul dinaintea livingului generos, care este despartit pe o latura de dining, de scara interioara a casei si de grupul sanitar.
Scara placata cu marmura si mana curenta din fier forjat, face accesul catre etajul casei, unde din hol, gasim dormitorul matrimonial cu baie, dressing si balcon, al doilea dormitor si a doua baie.
Mansarda cuprinde o baie, terasa si un spatiu deschis in suprafata de 57 mp. Accesul al doilea al casei permite intrarea catre subsol, unde gasim camera tehnica a casei, spalatorie, uscatorie si alte 3 camere. Aceasta a doua intrare a casei, faciliteaza si accesul de rezerva catre bucatarie pentru aprovizionare directa fara a mai fi nevoie sa trecem prin partea de zi a parterului.
Finisajele si dotarile sunt moderne si de buna calitate: gresie si faianta, parchet din lemn masiv, marmura, aparat de aer conditionat in fiecare camera, interfon, sistem de alarma.
Curtea este desfasurata pe toate laturile proprietatii, amenajata cu gratar, pavata cu dale, sursa de apa, plante si un superb brad.

Camere:5
Constructie: renovata
Suprafata: 248 mp
Suprafata teren: 238 mp
Regim inaltime: S+P+1+M
Chirie = 2.900 Euro
Telefon: 0744.166.474

Vila Casin-Exterior
Exterior
Living

marți, 14 august 2012

Inchiriere apartament in Herastrau

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Apartament inchiriere Nordului Herastrau. Va prezint spre inchiriere un apartament compus din 2 camere, situat la etajul 5 al unui imobil nou.
Apartamentul dispune de finisaje de calitate si dotari moderne si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Are o suprafata totala de 100 mp si este compus din living cu bucatarie deschisa, dormitor, 2 bai si 2 balcoane.
In subsolul cladirii, apartamentul dispune de parcare proprie.
Imobilul dispune de paza permanenta si monitorizare video, dispune de lift modern cu statie din subsol.
Zona: Herastrau
Camere: 2
Regim inaltime: S+P+6
Suprafata: 100 mp
Constructie: 2008
Etaj: 5
Chirie = 900 Euro
Telefon: 0744.166.474

Apartament Herastrau-Living
Apartament inchiriere-Living
Living

joi, 9 august 2012

Apartament 3 camere inchiriere Primaverii

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Apartament inchiriere Primaverii. Va prezint un apartament spatios in suprafata de 143 mp utili, compus din living cu dining, 2 dormitoare, 3 bai si 3 balcoane (din care unul inchis cu termopan).
Apartamentul este situat in bloc nou, la etajul 1.
Se inchiriaza mobilat, cu bucatarie mobilata si utilata. Dispune de sistem de alarma, aer conditionat, cablu TV, internet.
Zona: Primaverii
Camere: 3
Regim inaltime: S+P+6
Suprafata: 143 mp
Constructie: 1994
Etaj: 1
Chirie = 1.300 Euro
Telefon: 0744166474

Apartament inchiriere-Living
Living

luni, 6 august 2012

Vanzare apartament Primaverii

ACEASTA OFERTA A FOST VANDUTA

Apartament 4 camere vanzare Primaverii. Va prezint spre vanzare un apartament spatios, cu o pozitie excelenta. Situat langa Parcul Bordei, in bloc nou la etajul 1, apartamentul are o suprafata utila de 161 mp. Se compune din living, bucatarie inchisa, 3 dormitoare, 3 holuri, 2 bai, 1 grup sanitar si balcon. Apartamentul dispune de parchet din lemn masiv, usa blindata la intrare, videointerfon, spoturi, gresie si faianta in bucatarie si bai. Incalzirea se face cu ajutorul centralei termice de bloc prin ventiloconvectori. La subsol se gaseste locul de parcare.

Zona: Primaverii
Nr. Camere: 4
Constructie: noua, anul 2001
Suprafata: 187 mpc  /  161 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 1
Pret = 500.000 Euro 
Telefon: 0744.166.474
Primaverii apartament-Living
Living
Acces cladire

joi, 2 august 2012

Vila vanzare Kiseleff


Vila vanzare Arcul de Triumf. Va prezint spre vanzare o vila noua dispusa pe parter, etaj si mansarda. Amplasata pe o suprafata de 291 mp de teren, pe o strada exclusivista cu acces doar pentru riverani, vila are o compartimentare practica. Construita in anul 2007, vila dispune de finisaje de calitate si dotari moderne: centrala termica proprie, tamplarie cu geam termopan, aer conditionat, sistem alarma si garaj pentru 2 masini.

Zona: Kiseleff
Nr. Camere: 6
Constructie: noua – anul 2007
Suprafata: 300 mpc. /  223 mp utili
Suprafata teren: 291 mp.
Regim inaltime: P+1E+M
Pret vanzar = 700.000 Euro
Telefon:0744.166.474

Exterior
Vila Kiseleff
Living

miercuri, 1 august 2012

Vanzare apartament Nordului

ACEASTA OFERTA A FOST VANDUTA

Apartament vanzare Herastrau Satul Francez. Va prezint un apartament in apropiere de Le Club, situat intr-un imobil nou.
Apartamentul este pozitionat pe vest si este compartimentat astfel: living, bucatarie, dormitor cu dressing, baie si balcon.
Apartamentul dispune de finisaje de calitate si dotari moderne: gresie si faianta, parchet, aparate de aer conditionat, interfon, usa blindata la intrare, interfon, prize pentru TV, internet.
Imobilul este nou, dispune de paza permanenta cu monitorizare video, servicii de administrare.
Zona: Herastrau
Camere: 2
Regim inaltime: S+P+6
Suprafata: 91 mp
Constructie: 2009
Etaj: 5
Pret vanzare = 200.000 Euro
Telefon: 0744166474

Living
Apartament Herastrau - living
Living