miercuri, 31 iulie 2013

Herastrau inchiriere apartament modern cu 4 camere.

Satul Francez inchiriere apartament. Va prezint spre inchiriere, un superb apartament cu 3 dormitoare, situat in imediata apropiere a Parcului Herastrau.
Situat la etajul 5 al unui imobil nou, cu osuprafata utila de 155 mp, apartamentul este foarte luminos, bine finisat si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Dispune de centrala termica proprie, sistem de climatizare, usa metalica la intrare, interfon, parchet din lemn masiv.
Se compune din hol la intrare, living cu bucatarie deschisa(poate fi inchisa) si acces catre balcon si terasa, 3 dormitoare din care 2 cu baie proprie,  hol si baie cu cabina de dus.
In subsol, apartamentul beneficiaza de 2 locuri de parcare si boxa proprie.
Zona: Satul Francez - Nordului
Apartament
Nr. Camere: 4
Constructie: noua,  anul 2007
Suprafata: 210 mpc / 155 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 4
Chirie = 2.200 Euro

Apartament Herastrau
Living
Apartament Satul Francez

marți, 30 iulie 2013

Inchiriere apartament modern langa Parcul Herastrau

Va propun spre inchiriere, in zona Nordului,  un apartament cu 3 camere, complet mobilat si utiliat.
Apartamentul, cu o suprafata utila de 80 mp utili, este situat la etajul 2 si este compus din vestibul, living, bucatarie, hol,  2 dormitoare, dressing, baie, grup sanitar si terasa (17,22 mp). In subsolul imobilului, apartamentul beneficiaza si de loc de parcare.
Apartamentul are finisaje de  buna calitate, dotari moderne si se inchiriaza complet mobilat si echipat.
Proprietatea are si avantajul amplasarii intr-un imobil situat pe o strada privata, unde au acces numai proprietatii.
Imobilul are paza permanent cu monitorizare video.

Zona: Satul Francez – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata: 140 mpc / 98,63 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 2
Chirie = 1500 Euro
Living
Living
Apartament inchiriere Herastrau

luni, 29 iulie 2013

Inchiriere apartament modern in zona Nordului

Parcul Herastrau inchiriere apartament 4 camere. Va prezint spre inchiriere, un apartament modern, spatios, cu finisaje de foarte buna calitate, situat in apropierea Satului Francez, in imobil rezidential.
Apartamentul se afla la etajul 3 si are o suprafata utila de 146 mp. Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Apartamentul este decomandat si se compune din vestibul generos la intrare, living cu acces la terasa de 23 mp, bucatarie, grup sanitar destinat musafirilor, hol, 2 dormitoare, fiecare cu dresing si baie proprie, al treilea dormitor si 2 balcoane.
Dispune de un loc de parcare in subsolul imobilului. Blocul are paza permanenta si monitorizare video.  

Zona: Parcul Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 4
Constructie: 2006
Suprafata: 190 mpc / 146 mp utili
Regim inaltime:  S+P+6E
Etaj: 3
Chirie = 1.900 Euro 
Living
Living
Apartament modern inchiriere

duminică, 28 iulie 2013

Apartament cu 3 camere de inchiriat Herastrau

Inchiriere apartament Nordului. Va propun spre inchiriere, in imediata apropiere a Parcului Herastrau, un apartament cu 3 camere, complet mobilat si utiliat.
Apartamentul, in suprafata de 90 mp utili, este gandit pentru a raspunde nevoilor unei familii cu copii si este compus din vestibul, living cu bucatarie deschisa,  hol,  2 dormitoare, baie si terasa. Finisajele, de cea mai buna calitate, dotarile apartamentului precum si aparatura electrocasnica nu fac decat sa imbunatateasca calitatea vietii, intr-o  locatie ideala.
Desi aproape de parc si totusi atata liniste! Comparativ cu celelalte apartamente din zona,  aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii.
Securitate: Pe langa accesul restrictionat pe strada, imobilul are atat monitorizare video cat si paza  permanenta.
Piscina din Le Club sau sala de fitness de la MyGym&Spa le vei avea la un minut distanta, 3 minute de parc, 4 minute de cel mai apropiat restaurant... ca ai putea dori mai mult!

Zona: Nordului – Satul francez
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata: 120 mpc / 90 mputili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 1
Chirie = 850 Euro

Apartament inchiriere Herastrau
Living
Living apartament inchiriere

sâmbătă, 27 iulie 2013

Arcul de Triumf inchiriere apartament

Apartament inchiriere Kiseleff. Va prezint spre inchiriere, un apartament modern cu 3 camere, complet mobilat si utilat, situat in imobil rezidential.
Cu o suprafata utila de 70 mp,  apartamentul este compus din vestibul, living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, baie, grup sanitar si balcon.
Apartamentul se afla la etajul 3, dispune de finisaje de calitate si dotari moderne, are mobilier modern iar bucataria este mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica.
Locul de parcare este prevazut in subsolul  imobilului.
Zona: Arcul de Trium - Clucerului
Nr. Camere: 3
Constructie: nou, anul 2008
Suprafata: 88 mpc / 70 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 3
Chirie = 800 Euro 
Apartament inchiriere Kiseleff
Living
Bucatarie

miercuri, 24 iulie 2013

Vanzare apartament 2 camere Herastrau

Soseaua Nordului apartament 2 camere de vanzare. Situat la 5 minute de mers pana la Parcul Herastrau si 3 minute pana la Le Club, apartamentul propus spre vanzare este situat in zona Soseaua Nordului, intr-un bloc nou, la etajul 1. Apartamentul dispune de spatii largi, are o suprafata utila de 96 mp si se compune din living, bucatarie, dormitor cu baie proprie, grup sanitar si doua balcoane. Dispune de finisaje si dotari moderne: tamplarie PVC cu geam termopan, rulouri electrice si glafuri din granit la ferestre, gresie si faianta la bucatarie si bai, parchet din lemn masiv in living si dormitor, scafe cu corpuri de iluminat, videointerfon, prize pentru TV, telefon si internet. In subsol, dispune de loc propriu de parcare.      
Zona: Nordului – Parcul Herastrau
Apartament
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 124 mpc / 96 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 1
Chirie = 185000 Euro
Apartament vanzare Herastrau
Living
Locul de luat masa

luni, 22 iulie 2013

De vanzare apartament modern Parcul Herastrau

Nordului vanzare apartament 3 camere. In imediata apropiere a Satului Francez, va propun spre vanzare, un apartament elegant, bine compartimentat si foarte luminos.
Fara a fi opturat indeaproape de o  alta cladire si datorita ferestrelor largi,  apartamentul este foarte luminos, dispune de o compartimentare decomandata iar spatiile largi si bine proprortionate ii ofera apartamentului functionalitate si modernism.
Situat la etajul 4 in bloc  nou, apartamentul are o suprafata utila de 127 mp si se compune din hol, living cu acces in balcon, bucatarie (care poate fi inchisa sau deschisa, cu ajutorul  unui sistem bine gandit), dormitor cu acces catre balcon, baie si al doilea dormitor care dispune de baie proprie.
Apartamentul dispune de dotari si finisaje de foarte buna calitate, el fiind renovat in totalitate in anul 2008.
Imobilul in care se afla apartamentul este amplasat pe o strada privata, unde au acces numai riveranii, totodata avand si serviciu de monitorizare video cu paza permanenta.

Locul de parcare destinat apartamentului, se gaseste in subsolul imobilului.
Zona: Parcul Herastrau – Satul Francez.
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2005
Suprafata: 145 mpc / 127 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 4
Pret = 245.000 Euro
Apartament vanzare Herastrau
Living
Living

joi, 18 iulie 2013

Penthouse inchiriere Parcul Herastrau

Satul Francez inchiriere apartament 5 camere. Va prezint spre inchiriere, un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc nou din zona Nordului.
Cu o suprafata utila de 285 mp, la care se adauga o terasa de 195 mp, apartamentul este decomandat si are in componenta sa un living cu locul de luat masa, bucatarie, spalatorie, grup sanitar, 2 holuri,  4 dormitoare si 4 bai.
Dispune de finisaje de foarte buna calitate si se inchiriaza cu bucatarie utilata si mobilata. La subsol,  are alocate 4 locuri de parcare.
Imobilul este situat in apropierea Satului Francez si a Parcului Herastrau, dispune de lift modern cu statie din subsol si acces in apartament, paza permanenta si monitorizare  video.
Zona: Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata: 547 mpc / 286 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 6
Chirie = 4.000 Euro 
Living
Living
Penthouse inchiriere Herastrau

miercuri, 17 iulie 2013

Penthouse, 4 dormitoare inchiriere Primaverii

Inchiriere apartament 5 camere Primaverii. Va prezint spre inchiriere un apartament cu adevarat special, situat in unul  din cele mai noi blocuri din cartierul Primaverii.
Apartamentul intruneste toate conditiile unei locuinte moderne, la un standard inalt de calitate si bun gust. Datorita orientarii catre sud si a ferestrelor mari, apartamentul este foarte luminos, compartimentarea decomandata ofera spatii generoase si functionalitate iar luxul acestuia este dat  de alegerea cu mare atentie a finisajelor si dotarilor de cea mai buna calitate.  
Cu o suprafata utila de 238 mp, apartamentul este structurat pe ultimele doua niveluri ale cladirii, avand o compartimentare functionala si bine gandita, cu partea de zi separata de cea de noapte.
Astfel, la primul nivel avem holul de intrare cu un living generos de 80 mp, bucatarie inchisa, holul ce duce catre cele 2 dormitoare fiecare cu baie  proprie, al treilea grup sanitar ce deserveste livingul si terasa de 90 mp. Accesul catre al doilea nivel se face  din living, pe scara interioara a apartamentului. Aici gasim holul de acces catre cele doua dormitoare, a patra baie a apartamentului si un dressing.
Apartamentul dispune de bucatarie mobilata si  modern utilata,iar la cerere se  poate inchiria si mobilat.
Imobilul beneficiaza de receptie, paza permanenta si monitorizare video, servicii de administrare.
Zona: Primaverii
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 328 mpc / 238 mp utili
Regim inaltime: S+P+4E+M
Etaj: 4+M
Chirie = 4.200 Euro
Apartament inchiriere Primaverii
Living
Scara interioara

luni, 15 iulie 2013

Victoriei inchiriere apartament modern.

Inchiriere apartamentVictoriei, Alexandru Ioan Cuza. In zona Piata Victoriei va prezint spre inchiriere, un apartament modern, foarte luminos, cu finisaje premium, situat in bloc nou.
Apartamentul este compus din vestibul, living cu bucatarie deschisa, hol, 2 dormitoare, baie, grup sanitar si balcon.
Este situat la etajul 6, are o suprafata utila de 73 mp si se inchiriaza mobilat si echipat complet.
Dispune de tamplarie aluminiu cu geam termopan, aer conditionat, interfon, parchet din lemn masiv, gresie si faianta, tapet, mobilier nou, bucatarie mobilata si echipata cu aragaz, cuptor, hota, frigider.
Apartamentul dispune de loc parcare aflat in subsolul imobilului.
Zona: Pta Victoriei-Titulescu
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 95,30 mpc / 73 mp utili
Regim inaltime: S+P+9E
Etaj: 6
Chirie = 800 Euro
Apartament inchiriere
Living
Living

duminică, 14 iulie 2013

Apartament inchiriere Primaverii

Inchiriere apartament 3 camere,  Primaverii. Va prezint spre inchiriere un apartament elegant situat intr-un imobil de lux din zona Primaverii.
Apartamentul beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate, este  foarte luminos datorita compartimentarii, orientarii fata de punctele cardinale si a ferestrelor ce au suprafete generoase.
Se compune din living spatios cu acces pe terasa, bucatarie deschisa, hol, o baie cu cabina de dus si doua dormitoare, din care unul  beneficiaza de dressing  si baie proprie.
Apartamentul se inchiriaza mobilat,cu bucatarie mobilata si utilata. In subsol, dispune de un loc de parcare.
Zona: Primaverii
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 131mpc / 104 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 4
Chirie = 2.200 Euro

Apartament inchiriere Primaverii
Living
Living

sâmbătă, 13 iulie 2013

Vanzare apartament Herastrau – Casa Presei

Vanzare apartament modern cu superpozitie. Daca sunteti in cautarea unei proprietati exclusiviste, va prezint spre vanzare, un apartament  deosebit cu vedere spre parc, situat intr-o zona linistita.
Situat la etajul 1 al unui imobil nou, finalizat in anul 2009, apartamentul dispune de finisaje de o  calitate superioara si dotari moderne.
Cu o suprafata utila de 112 mp, apartamentul este astfel  structurat: hol la intrare, grup sanitar,  living generos ce are deschidere la terasa (9 mp) cu vedere catre Parcul Minovici, bucatarie care poate fi inchisa, holul de acces catre cele doua dormitoare, din care unul cu dressing si baie proprie.
Optional, se poate achizitiona si un loc de parcare in subsolul imobilului.                                   
Zona: Herastrau – Fantana Miorita
Apartament
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 140 mpc / 112 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 1
Pret = 225.000 Euro

Apartament cu vedere parc
Living
Apartament bloc nou

joi, 11 iulie 2013

Dorobanti inchiriere apartament pentru birou.

Inchiriere apartament pentru birou Dorobanti. Va prezint spre inchiriere un apartament amenajat pentru activitatea de birou in imediata apropiere a Pietei Dorobanti.
Apartamentul are in componenta  sa un numar de 3 camere, este situat la parterul unei vile si are o suprafata utila de 60 mp.
Apartamentul  a fost amenajat, dispune de finisaje de calitate si dotari moderne: centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, aer conditionat, gresie si  faianta, parchet.
Apartamentul se inchiriaza nemobilat.                                  
Zona: Piata Dorobanti
Apartament
Nr. Camere: 3
Constructie: 1930,  renovat recent
Suprafata: 60 mp utili
Regim inaltime: P+2E
Etaj: Parter
Pret = 850 Euro
Birou
Birou
Apartament inchiriere Dorobanti

miercuri, 10 iulie 2013

Oportunitate, vanzare apartament Soseaua Nordului

Nordului vanzare apartament 4 camere. Va prezint spre vanzare, un apartament spatios, situat intr-un imobil exclusivist, ce se afla vis-a-vis de Parcul Herastrau.
Orientat catre sud-est, apartamentul este foarte spatios, luminos, si beneficiaza de vedere libera din toate camerele.
Imobilul este construit in 2003, are in componenta sa un numar de doar 12 apartamente, beneficiaza de receptie cu paza permanenta, sala de fitness si piscina.
Apartamentul este situat la etajul 3 si se compune din hol, living cu iesire pe terasa, bucatarie deschisa, 3 dormitoare si 2 bai. In subsol imobilului, apartamentul dispune de un loc de parcare.
Zona: Soseaua Nordului - Herastrau
Apartament
Nr. Camere: 4
Constructie: noua, 2003
Suprafata: 170 mpc / 150 mp utili
Regim inaltime: P+4E
Etaj: 3
Pret = 350.000 Euro

Apartament cu vedere catre Parcul Herastrau
Living
Living

luni, 8 iulie 2013

Inchiriere garsoniera langa Piata Victoriei

Garsoniera mobilata de inchiriat. Situata in bloc nou, aproape de Piata Victoriei, va prezint spre inchiriere, o  garsoniera moderna, complet utilata si mobilata.
Este compusa din hol, camera, bucatarie,baie, dressing si balcon, situata la etajul 5 si are o suprafata utila de 38 mp si un balcon de 4,55 mp.
Dispune de finisaje si dotari moderne: gresie si faianta, parchet din lemn masiv, tamplarie aluminiu cu geam termopan, aparat de aer conditionat.
Se inchiriaza cu mobilier modern, nou si  bucatarie ce dispune de mobilier, aragaz, hota, frigider.
Zona: Piata Victoriei - Titulescu
Nr. Camere: 1
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 62,70 mpc / 38,25 mp utili
Regim inaltime: S+P+9E
Etaj: 6
Chirie = 375 Euro
Garsoniera inchiriere
Studio inchiriere Piata Victoriei
Garsoniera inchiriere A.I.Cuza

duminică, 7 iulie 2013

Inchiriere apartament modern langa Parcul Herastrau

Apartament de inchiriat Herastrau SoseauaNordului. Va prezint spre inchiriere un apartament de 2 camere situat la etajul 4, in complex rezidential nou.
Apartamentul se compune din living cu bucatarie deschisa si locul de luat masa, hol, dormitor, baie si balcon.
Are o suprafata de 86 mp si dispune de finisaje si dotari moderne: gresie si faianta, parchet, usa blindata la intrare, aparate de aer conditionat, interfon, internet, cablu TV.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, cu bucatarie mobilata si utilata.
Blocul este nou,  dispune de paza permanenta cu monitorizare video, lift panoramic cu statie din subsol. 
Zona: Herastrasu – Satul Francez
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 86 mpc / 65 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 4
Chirie =  1.000 Euro
Apartament inchiriere
Apartatament inchiriere Herastrau
Living

sâmbătă, 6 iulie 2013

Herastrau vanzare apartament cu 2 camere

Vanzare apartament modern, Nordului. Va propun spre  vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona rezidentiala Nordului, la cateva minute de Parcul Herastrau.
Apartamentul are o suprafata utila de 78 mp, este situat la  etajul 5,  intr-un imobil finalizat in anul 2012.
Orientat catre Est-Sud, este un apartament luminos, spatios, compus din living cu bucatarie deschisa, hol, grup sanitar, baie, dormitor si 3 balcoane. Bucataria este mobilata si utilata.
Apartamentul beneficiaza de finisaje si dotari moderne: centrala termica proprie, tamplarie cu geam termopan,  aparate de aer conditionat, gresie si  faianta, parchet triplustratificat, interfon,  spoturi, aparatura electrocasnica la bucatarie.
Zona: Nordului - Herastrau
Apartament
Nr. Camere: 2
Constructie: noua,  anul  2012
Suprafata: 96 mpc / 78 mp utili
Regim inaltime: P+5E
Etaj: 5
Pret = 120.000 Euro
Apartament vanzare Herastrau
Living
Apartament vanzare Nordului