joi, 24 aprilie 2014

Floreasca vanzare apartament cu gradina

Va prezint spre vanzare un superb apartament cu 4 camere situat in zona Floreasca – Dorobanti, ce dispune de o curte proprie de 65 mp.
Intr-o locatie atent aleasa, de unde poti ajunge rapid in centrul sau nordul Bucurestiului, chiar daca este situata intre doua artere intens circulate: Calea Floreasca si respectiv Calea Dorobantilor, aceasta proprietate iti ofera toata linistea si confortul  necesar pentru a locui in conditii optime.
In afara faptului ca este localizat intr-una din cele mai bine cotate zone ale orasului, imobilul in care se afla amplasata locuinta, dispune de un numar redus de apartamente, ceea ce iti ofera intimitatea de care ai nevoie.
Compartimentarea aprtamentului face ca acesta sa fie ideal pentru o familie cu copii, dat fiind ca dispune de un living generos, 3 dormitoare, 2 bai si o curte proprie. Apartamentul dispune de locde parcaresi boxa.
Zona: Floresc - Dorobanti
Nr. Camere: 4 camere
Constructie: noua, anul 2004
Suprafata: 170 mpc / 129 mp utili
Regim inaltime: D+Hp+3E+M
Etaj: Hochparter
Pret = 320.000 Euro
Apartment vanzare
Living
Living

miercuri, 16 aprilie 2014

Herastrau apartament 4 camere vanzare

In apropiere de Satul Francez, pe o strada linistita, va prezint spre vanzare un apartament situat in bloc nou, la etajul 4.
Singur pe nivel, apartamentul are o suprafata utila de 116 mp si se compune din  living cu bucatarie deschisa, 3 dormitoare, 2 holuri, 2 bai si 3 balcoane.
Dispune de tamplarie cu geam termopan, centrala termica proprie, parchet, gresie si faianta, interfon, cablu TV, internet.
In subsolul imobilului, se afla 2 boxe si locul de parcare, accesul fiind prevazut cu usa cu telecomanda.
Blocul a fost construit in anul 2007, dispune de lift modern cu statie din subsol.
Apartamentul se poate achizitiona si mobilat.
Zona: Nordului-Satul Francez
Nr. Camere: 4
Constructie: noua, anul
Suprafata: 150 mpc / 116 mp utili.
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 4
Pret:  260.000 Euro
Apartament vanzare Herastrau
Living
Living

luni, 7 aprilie 2014

Herastrau inchiriere apartament 2 camere

Va propun spre inchiriere, in imediata apropiere a Parcului Herastrau, un apartament cu 2 camere, complet mobilat si utiliat.
Apartamentul, in suprafata de 86 mp utili, este decomandat si dispune de finisaje de buna calitate, dotarile apartamentului precum si aparatura electrocasnica nu fac decat sa imbunatateasca calitatea vietii, intr-o  locatie ideala.
Comparativ cu celelalte apartamente din zona,  aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii.
Pe langa accesul restrictionat pe strada, imobilul are atat monitorizare video cat si paza  permanenta.
Zona: Nordului – Satul Francez
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata: 86 mpc / 98 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 2
Chirie = 700 Euro
Inchiriere apartament Herastrau
Living
Apartament Satul Francez

vineri, 4 aprilie 2014

Kiseleff inchiriere apartament 4 camere

Situat intr-un bloc nou, pe o strada linistita din zona Kiseleff, va oferim spre inchiriere, un apartament modern, situat la parterul imobilului. 
Se compune din living, bucatarie inchisa cu dublu acces din hol si din living, grup sanitar, 3 dormitoare din care unul cu baie proprie, a doua baie si doua terase cu supafete de peste 20 mp fiecare.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat: mobilier Mobexpert, bucatarie mobilata si echipata complet, inclusiv masina de spalat vase si masina de spalat rufe.
Intretinerea si utilitatile includ curatenie in apartament de 2 ori pe saptamana, apa, gaz, electricitate, TV, internet, lift, intretinerea si curatenia spatiilor comune.
Zona: Kiseleff – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 4
Constructie: noua, anul 2001
Suprafata: 230 mpc  / 140 mputili
Regim inaltime: S+P+4E
Etaj: Parter
Chirie = 1.900 Euro (cu utilitati incluse)

Kiseleff inchiriere apartament
Living
Living