marți, 30 septembrie 2014

Vanzare apartament cu vedere la Parcul Herastrau

Nordului vanzare apartament cu vedere la Parc. Va prezint spre vanzare, un apartament cu 3 camere localizat in primul plan pe Soseaua Nordului, cu vedere la parcul Herastrau.
Apartamentul iese in evidenta prin spatiile vitrate mari, suprafetele generoase si finisajele de foarte buna calitate. Compartimentarea a fost gandita sa satisfaca nevoile unei familii de 3-4 membri, apartamentul fiind compus din: living spatios cu bucatarie semi-deschisa in suprafata de 53 mp, doua dormitoare (unul de 26 mp si unul de 19 mp), fiecare cu baie proprie, hol, debara si o terasa de 10 mp cu vedere catre parc. Vederea catre parcul Herastrau este asigurata din toate cele 3 camere ale apartamentului.
Locul de parcare aferent, se afla la subsol. Imobilul a fost finalizat in anul 2008, dispune de paza permanenta cu monitorizare video.
Zona: Herastrau – Soseaua Nordului
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 143 mpc / 113 mp utili
Regim inaltime: S+Hp+ 5E
Etaj: hochparter
Pret =  410.000 Euro
Vanzare apartament Soseaua Nordului
Apartament Herastrau
Living

luni, 29 septembrie 2014

Herastrau inchiriere apartament 2 camere mobilat

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA.

Nordului inchiriere apartament 2 camere, mobilat. Situat la parter, apartamentul propus spre inchiriere, se afla intr-un complex rezidential nou, din apropierea Satului Francez si Parcului Herastrau.
Cu o suprafata utila de 68, apartamentul este foarte bine impartit: un hol spatios la intrare ce delimiteaza partea de zi de cea de noapte, avand in partea dreapta living-ul cu acces la terasa si bucatarie deschisa iar in partea stanga avem baia si dormitorul care si el, are acces la terasa apartamentului.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, cu mobilier nou, modern, bucatarie utilata cu aparatura electrocasnica de foarte buna calitate si mobilata.
Complexul dispune de paza permanenta cu monitorizare video, sala fitness,  sauna.
Zona: Satul Francez – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 90 mpc / 68 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: Hochparter
Chirie = 1.000 Euro
Living
Living
Apartament inchiriere Herastrau

joi, 18 septembrie 2014

Primaverii inchiriere apartament cu terasa

Situat la ultimul etaj al unui imobil nou, pe una din cele mai linistite strazi din cartierul Primaverii, apartamentul propus se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Apartamentul se compune din living, 2 dormitoare fiecare cu baie proprie, grup sanitar, bucatarie, grupsanitar si o terasa unde poti savura cafeaua dimineata sau servi masa.
Proprietarul ofera servicii de administrare completa, astfel in suma de 350 Euro sunt incluse cheltuielile a tot ce inseamna utilitati: consumul de curent electric, gaze, apa, internet, intretinerea si curatenia spatiilor comune, garaj, inclusiv curatenia in interiorul apartamentului de 2 ori pe saptamana.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat: mobilier Mobexpert, bucatarie mobilata si echipata complet, inclusiv masina de spalat vase si masina de spalat rufe, loc de parcare in subsolul imobilului.
Zona: Primaverii
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2004
Suprafata: 150 mpc / 120 mp utili.
Regim inaltime: S+P+3E
Etaj: 3
Chirie = 1.650 Euro
Apartament inchiriere Primaverii
Living
Apartament 4 camere

luni, 15 septembrie 2014

Apartament 3 camere inchiriere Herastrau

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Nordului inchiriere apartament mobilat si utilat. Situat intr-un imobil nou, cu regim mic de inaltime, vis-a-vis de Satul Francez, apartamentul propus pentru inchiriere este compus din 3 camere si se afla la etajul 2.
Cu dotari si finisaje de calitate, apartamentul se inchiriaza complet mobilat modern si bucatarie  echipata cu aparatura electrocasnica.
Apartamentul este compus din vestibul, living cu zona de dining, bucatarie deschisa, hol, 2 dormitoare din care unul cu baie si dressing, birou, grup sanitar si balcon.
La  subsol se afla locul de parcare.
Zona: Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 3
Constructie: noua,  anul 2006.
Suprafata: 135 mpc / 115 mp utili
Regim inaltime: S+P+3E
Etaj: 2
Chirie = 1.400 Euro
Herastrau inchiriere apartament
Living
Living

vineri, 12 septembrie 2014

Apartament cu 2 camere vanzare Nordului

In zona de Nord, langa Parcul Herastrau, va prezint un apartament situat in cadrul unui complex rezidential nou, la etajul 5.
Cu o suprafata utila de 68 mp, apartamentul dispune de usa blindata la intrare, aparate de aer conditionat,  interfon, prize pentru internet, cablu TV si telefon, gresie si faianta, tapet,parchet.
Apartamentul se compune din living, bucatarie inchisa, dormitor, baie si balcon. In subsol beneficiaza de loc de parcare.
Se poate achizitiona mobilat cu mobilier nou si bucatarie echipata.
Zona: Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 98 mpc / 68 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 5
Pret = 225.000 Euro
Apartament vanzare Herastrau
Vanzare apartament Nordului
Living

miercuri, 10 septembrie 2014

Herastrau inchiriere apartament 3 camere

Apartament mobilat inchiriere Nordului. Situat intr-un imobil cu regim mic de inaltime si un numar de numai 7 unitati, apartamentul propus spre inchiriere se afla la etajul 2.
Are o suprafata utila de 117 mp si se compune din vestibul, living, bucatarie, grup sanitar, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie si balcon. La demisol se gaseste locul de parcare propriu.
Apartamentul dispune de finisaje de buna caliatate si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Comparativ cu celelalte apartamente din zona,  aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii.
Zona: Soaeaua Nordului – Satul Francez
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 130 mpc / 117 mp utili
Regim inaltime: D+P+3E
Etaj: 2
Chirie = 1.150 Euro
Apartament inchiriere Herastrau
Satul Francez inchiriere apartament
Living

marți, 9 septembrie 2014

Nordului apartament 2 camere inchiriere

Apartament inchiriere Parcul Herastrau. In imediata apropiere a Satului Francez, va prezint spre inchiriere un apartament situat in cadrul unui complex rezidential nou, situat la etajul 5.
Apartamentul beneficiaza de finisaje de foarte buna caliatae, dotari  moderne, are o compartimentare functionala cu living si bucatarie deschisa, baie, dormitor si terasa.
Cu o suprafata utila de 70 mp, apartamentul dispune de usa blindata la intrare, aparate de aer conditionat,  interfon, prize pentru internet, cablu TV si telefon, gresie si faianta,parchet.
Se inchiriaza mobilat cu mobilier nou si bucatarie echipata.
Zona: Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 112 mpc / 70 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 5
Chirie = 1.200 Euro
Living
Living
Apartament inchiriere Herastrau

vineri, 5 septembrie 2014

Inchiriere apartament 4 camere Aviatorilor

Inchiriere apartament 4 camere langa Piata Charles de Gaulle. Situat intr-una din cele mai linistite si frumoase zone ale Bucurestiului,  in imediata apropiere a Pietei Charles de  Gaulle, cu o terasa de aproximativ 30 de metri ce are vedere catre Parcul Herastrau, va prezint pentru inchiriere, un apartament conceput cu spatii largi si luminoase.
Renovat recent,  apartamentul este foarte bine compartimentat, cu zona de zi delimitata de cea de noapte, compus din vestibul,  living cu dining, bucatarie,  3 dormitoare, 2 bai,  2  debarale, balcon si terasa.
Se inchiriaza mobilat complet cu bucatarie utilata. Imobilul dispune de paza permanenta.
Zona: Aviatorilor - Kiseleff
Nr. Camere: 4
Constructie: noua, anul 2000
Suprafata: 196 mpc. / 156 mp utili
Regim inaltime: 4
Etaj: 4
Chirie = 1.800 Euro
Aviatorilor inchiriere apartament
Living
Dining

miercuri, 3 septembrie 2014

Nordului vanzare apartament 3 camere

Vanzare apartament 3 camere langa Parcul Herastrau. Intr-unul din cele mai bine realizate imobile din zona, situat langa Satul Francez, zona unde constructiile sunt finalizate, neexistand riscul de a avea un santier in apropiere, va prezint spre vanzare un apartament cu 3 camere ce se afla la etajul 5.
Cu o compartimentare functionala avand delimitata zona de noapte de cea de zi si o suprafata utila generoasa de 150 mp, apartamentul se compune din vestibul mare la intrare, living, bucatarie, grup sanitar, vestibul, 2 dormitoare, 2 bai, dressing, balcon si terasa. In subsolul imobilului, apartamentul beneficiaza si de loc de parcare.
Finalizat in anul 2007, imobilul dispune de receptie, lift ultramodern,  paza permanenta cu monitorizare video.
Apartamentul dispune de dotari moderne si este finisat cu materiale da foarte buna calitate. Se poate achizitiona si cu mobilierul existent.
Zona: Nordului – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 3
Constructie: 2007
Suprafata: 201 mpc / 150 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 5
Pret = 530.000 Euro


Apartament vanzare Herastrau
Living

luni, 1 septembrie 2014

Kiseleff - Arcul de Triumf vanzare apartament lux

ACEASTA OFERTA A FOST VANDUTA

In imediata apropiere a Arcului de Triumf si a Bulevardului Kiseleff, va propun pentru achizitie un superb apartament cu 3 camere ce  a fost transformat inca din faza de constructie, in doua camere, el putand fi readus foarte usor la compartimentarea initiala.
Pozitionat la etajul 1 intr-o cladire noua si retrasa de la strada, apartamentul se compune din hol la intrare, living si dining, bucatarie inchisa, hol, dormitor, 2 bai si debara. Mai dispune de o boxa si un loc de parcare exterior.
Cu finisaje de foarte buna calitate, utilitati contorizate, apartamentul se vinde cu bucataria mobilata.
Zona: Arcul de Triumf
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2007
Suprafata: 100 mpc / 89 mp utili
Regim inaltime: P+4E
Etaj: 1
Pret = 179.000 Euro
Vanzare apartament Arcul de Triumf
Living
Apartament Kiseleff