miercuri, 22 aprilie 2015

Piata Victoriei inchiriere apartament 4 camere, mobilat

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Situat intr-un imobil amplasat pe Bulevardul Titulescu, apartamentul propus spre inchiriere, beneficiaza de o compartimentare decomandata, de spatii largi si bine delimitate.
Datorita amplasarii acestuia, accesul la mijloacele de transport in comun, inclusiv la metrou, este foarte usor.
Compartimentarea acestuia a fost gandita asfel  incat in cadrul unei familii, fiecare sa-si poata desfasura activitatile separat fara a deranja celelate persoane prezente in interiorul apartamentului.
Apartamentul prezinta un vestibul larg la intrare, in fata avand o baie cu dus iar in partea dreapta se afla camera de zi cu acces catre un balcon generos. In partea din stanga este prezenta bucataria complet mobilata si utilata ce beneficiaza de dabara si un balcon inchis. Accesul catre partea de noapte a apartamentului, se face pe un hol ce se continua din vestibul. Aici gasim cele 3 dormitoare semimobilate si a doaua baie a apartamentului.
Blocul a fost reabilitat termic, apartamentul este renovat recent si dispune de tamplarie cu geam termopan,  aparate de aer conditionat, masina de spalat rufe, bucatarie utilata.
La acestea, apartamentului i se  mai adauga un loc de parcare.
Zona: Piata Victoriei - Titulescu
Nr. Camere: 4
Constructie: 1980
Suprafata: 104 mpc / 90 mp utili
Regim inaltime: P+10E
Etaj: 8
Chirie = 600 Euro 
Apartament Piata Victoriei
Titulescu inchiriere apartament
Balcon

joi, 16 aprilie 2015

Soseaua Nordului inchiriere apartament cu vedere catre parc

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Vino sa vezi aceasta incantatoare priveliste catre parcul Herastrau. Te invit sa descoperi cum este sa locuiesti intr-un apartament cu personalitate ce iti ofera siguranta, confort si un cadru vizual cuprinzator catre parcul Herastrau.
Apartamentul de 3 camere are un hol larg la intrare ce se continua cu partea de zi a apartamentului. Aici avem la dispozitie un spatiu ce cuprinde livingul cu locul de luat masa, bucataria deschisa si balconul. Este acea parte a casei, ce iti permite sa te rasfeti in canapeua prezenta in living, sa-ti savurezi cafeaua pe balconul orientat catre parc sau sa-ti etalezi abilitatile culinare in bucataria modernizata.
In partea stanga a apartamentului, gasim zona de noapte care se desfasoara in jurul celui de-al doilea hol unde gasim dormitorul matrimonial cu baie proprie si balcon, dormitorul secundar ce poate fi folosit si ca birou si baie.   
Siguranta de care ai nevoie tu, este data de prezenta pazei permanente a complexului si sporita de sistemul de monitorizare video.
O alta facilitate a complexului, de care tu poti dispune pe timpul verii, este piscina la care ajungi fara a fi nevoit sa-ti deplasezi masina din parcarea proprie.
Zona: Herastrau-Soseaua Nordului
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2005
Suprafata: 124 mpc. / 98 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 5
Chirie = 1.500 Euro
Parcul Herastrau
Apartament inchiriere Herastrau
Living cu vedere parc