miercuri, 30 martie 2016

Apartament 3 camere Dorobanti cu terasa si parcare

O proprietate unicat, disponibila acum spre inchiriere. Situat la primul nivel al unei cladiri construite in anul 2004, apartamentul dispune de o suprafata utila de 115 mp, excelent distribuita intre camere. Un living generos de aproape 50 de metri patrati caruia i se alatura doua dormitoare de cate 14 metri, doua bai, bucatarie, o terasa generoasa cu vedere catre strada, plus dressing.
Dincolo de spatiile interioare, apartamentul vine la pachet cu o amenajare excelenta, care il transforma intr-un adevarat camin. Lemnul utilizat ca element principal atat in amenajare cat si in mobilarea apartamentului, aduc caldura si emotie proprietatii. De altfel, tocmai asta face ca apartamentul sa fie special: este un camin, nu doar un spatiu locativ.
Potrivit pentru nevoile oricarei familii, apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet, aparatura electronica fiind de ultima generatie.
In plus, acest apartament ofera posibilitatea unui garaj interior ce se inchiriaza separat, la pretul de 100euro/luna.
Zona: Piata Dorobanti
Nr. Camere: 3
Constructie: 2004
Suprafata: 133,37 mpc / 115,84 mp utili
Regim inaltime: S+P+4E
Etaj: 1
Chirie = 1.200 Euro
Dorobanti apartament inchiriere
Apartament inchiriere Dorobanti
Piata Dorobanti apartament

miercuri, 23 martie 2016

Penthouse cu 3 camere si vedere catre parc

Va prezentam spre inchiriere un penthouse cu 3 camere, cu vedere catre Parcul Herastrau, situat intr-un imobil finalizat in 1025.
Cu o suprafata utila de 130 mp, apartamentul se compune din living cu acces spre terasa, bucatarie inchisa, grup sanitar, hol, doua dormitoare din care unul cu baie proprie si dressing. In garajul subteran, beneficiaza de un loc de parcare.
Apartamentul  dispune de finisaje de foarte buna calitate. Se inchiriaza complet mobilat si utilat
Zona: Parcul Herastrau
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2015
Suprafata:  160 mpc / 130 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 6
Chirie = 1.590 Euro.
Penthouse vedere Parcul Herastrau
Inchiriere apartament Herastrau
Apartament inchiriere Nordului

Inchiriere apartament in bloc nou, langa Parcul Cismigiu

Va prezentam spre inchiriere, un apartament cu 2 camere, situat in imediata apropiere a Pacului Cismigiu.
Datorita pozitiei si numeroaselor mijloace de transport in comun, accesul in orice colt al Bucurestiului se face foarte usor,  nu pierzi mult timp in trafic si esti foarte aprope de multe institutii publice: facultati, tribunal, teatre, cinematografe.
Apartamentul se afla la etajul 3 al unui bloc nou,  construit in anul 2006  in zona ultracentrala, aproape de Facultatea de Drept. 
Cu o suprafata utila de 75 mp, apartamentul este compartimentat astfel: hol la intrare, un living generos ce are o suprafata de 40 mp, bucatarie deschisa, camera si baie. Totodata,  apartamentul beneficiaza si de un loc propriu de parcare, situat la demisol.
Dotarile  si finisajele alese sunt de calitate premium: centrala termica proprie, tamplarie cu geam termopan, jaluzele verticale, spoturi, aer conditionat, gresie si faianta, parchet,  sistem de alarma.
Apartamentul  poate fi folosit atat pentru activitate de birouri cat si cu destinatie de locuinta.
Se inchiriaza nemobilat, cu bucatarie utilata.
Zona: Kogalniceanu-Parcul Cismigiu
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata: 95 mpc / 75 mp utili
Regim inaltime: D+P+4E
Etaj: 3
Chirie = 550 Euro
Cismigiu inchiriere apartament
Birou inchiriere apartament
Inchiriere apartament Kogalniceanu

vineri, 18 martie 2016

Aviatorilor vanzare duplex 4 camere

Piata Charles de Gaulle apartament vanzare. Va prezint spre vanzare, un apartament structurat  pe doua niveluri, amplasat in una din cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului.
Aflat la etajele 3 si 4 ale unui imobil nou, pozitionat la 200 de metri de Parcul Herastrau, apartamentul are o suprafata utila de 172 mp.
Pe primul nivel al apartamentului gasim un living generos, zona de luat masa, bucataria inchisa si grupul sanitar. La al doilea nivel sunt 3 dormitoare dintre care unul cu baie proprie si doua grupuri sanitare.
Desi zona este caracterizata printr-o circulatie intensa nu trebuie sa va preocupati pentru parcare deoarece aveti la dispozitie un  loc la subsolul imobilului.
Zona: Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle
Nr. Camere: 4
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 220 mpc / 172 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 3 si 4
Pret =  625.000 Euro
Apartament Piata Charles de Gaulle
Apartament Aviatorilor
Duplex vanzare Aviatorilor

marți, 8 martie 2016

Herastrau inchiriere apartament 3 camere

ACEASTA OFERTA A FOST INCHIRIATA

Situat intr-un imobil cu regim mic de inaltime si un numar de numai 7 unitati, apartamentul propus spre inchiriere se afla la etajul 2.
Are o suprafata utila de 117 mp si se compune din vestibul, living, bucatarie, grup sanitar, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie si 2 balcoane. La demisol se gaseste locul de parcare propriu.
Apartamentul dispune de finisaje de buna caliatate si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Comparativ cu celelalte apartamente din zona,  aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii.
Zona: Soaeaua Nordului – Satul Francez
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 130 mpc / 117 mp utili
Regim inaltime: D+P+3E
Etaj: 2
Chirie = 1.100 Euro
Inchiriere apartament Herastrau
Satul Francez inchiriere apartament
Nordului apartament mobilat

duminică, 6 martie 2016

Soseaua Nordului apartament luminos cu vedere catre parcul Herastrau

Situat pe Soseaua Nordului, in imediata apropierea a Parcului Herastrau, apartamentul propus spre vanzare este recomandat atat de locatia excelenta, cat si de suprafata generoasa dar si de accesul facil catre zonele de interes ale Bucurestiului.
Amplasat la etajul 3 al unui imobil nou, apartamentul are o suprafata construita de 275mp. Este compartimentat astfel: living cu bucatarie deschisa si loc de luat masa, 4 dormitoare, hol, 2 bai si o terasa de 77 mp.
Dispune de finisaje si dotari de foarte buna calitate. Imobilul are receptie la intrare, paza permanenta cu monitorizare video, lift modern cu statie din subsol.
Optional, se poate achizitiona boxa si loc parcare.
Zona: Soseaua Nordului – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 275 mpc / 158 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 5
Pret = 550.000 Euro  
Apartament cu vedere catre Parcul Herastrau
Satul Francez apartament vanzare
Nordului vanzare apartament

vineri, 4 martie 2016

Satul Francez apartament cu 4 dormitoare, langa parc

Situat intr-un bloc nou, vis-a-vis  de Parcul Herastrau, apartamentul propus spre vanzare se diferentiaza prin suprafata si locatia sa excelenta.
Cu o suprafata utila de 190 mp, apartamentul este amplasat la etajul 1 in bloc nou, fiind compartimentat astfel: living cu bucatarie deschisa, 4 dormitoare,  hol, 2 bai, dressing si balcon.
Beneficiaza de dotari si finisaje de buna calitate si este mobilat. Imobilul are receptie, paza permanenta cu monitorizare video, lift modern cu statie din subsol.
Optional, se poate achizitiona boxa si loc parcare.
Zona: Soseaua Nordului - Herastrau
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 231 mpc. / 190 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 1
Pret: 500.000 Euro
Herastrau apartament vanzare
Nordului apartament vanzare
Satul Francez apartament vanzare

joi, 3 martie 2016

Parcul Herastrau vanzare apartament duplex cu 5 camere

Soseaua Nordului vanzare apartament. In apropierea Parcului Herastrau, va propunem spre vanzare un apartament tip duplex, ce cuprinde un numar de 5 camere.
Apartamentul se afla la ultimele 2 niveluri ale cladirii si este dispus astfel: la etajul 3 exista un living si bucatarie, 2 camere, 2 bai, vestibul, hol si 2 balcoane;  la etajul 4 sunt 2 camere, 2 bai, sas, balcon si terasa.
Apartamentul are o suprafata utila de 129 mp la care se mai adauga 64 mp ce reprezinta suprafata terasei si a balcoanelor. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, rulouri electrice la ferestre, gresie si faianta, parchet din lemn masiv, aparate de aer conditionat, interfon, circuite si prize pentru curenti slabi, telefon, internet si TV. Bucataria este mobilata si echipata. In subsolul cladirii, dispune de boxa si 2 locuri de parcare in  sistem Klauss. Blocul a fost construit in anul 2008.
Zona: Herastrau - Nordului
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 193 mpc / 129 mp utili
Regim inaltime: S+P+4E
Etaj: 3 si 4
Pret = 330.000 Euro
Herastrau vanzare apartament
Duplex vanzare Soseaua Nordului
Vanzare apartament Nordului

marți, 1 martie 2016

Apartament in bloc nou cu vedere catre lac

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat in imobil nou, cu acces rapid catre metrou si celelalte mijloace de transport in comun.
Vis-a-vis de SemaParc si statia de metrou Semanatoarea, in imediata apropiere se afla lacul Morii si parcul Crangasi.
Apartamentul se afla la etajul 6, intr-un imobil finalizat in anul 2016 si are vedere catre lac si strand.  Cu o compartimentare functionala, ferestre largi, apartamentul dispune de dotari si finisaje de buna calitate.
Apartamentul are o suprafata utila de 75 mp si se compuna din hol la intrare, grup sanitar, living si bucatarie, hol, 2 dormitoare deservite de baie si balcon. In subsolul imobilului dispune de un loc de parcare.
Zona: Crangasi – Splaiul Independentei
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2016
Suprafata:  101 mpc / 75 mp utili
Regim inaltime: S+P+11E
Etaj: 6
Se inchiriaza nemobilat cu bucatarie echipata = 575 Euro sau mobilat complet = 775 Euro.
Crangasi inchiriere apartament
Apartament cu vedere lac
Inchiriere apartament bloc nou