luni, 29 august 2016

Apartament 3 camere mobilat zona Kiseleff

In apropierea Arcului de Triumf, va prezentam spre inchiriere, un apartament cu 3 camere, complet mobilat si utilat, situat in imobil nou.
Cu o suprafata utila de 90 mp,  apartamentul este compus din vestibul, living, bucatarie, 2 dormitoare, baie, grup sanitart si 2 balcoane
Apartamentul se afla la etajul 4, dispune de finisaje de calitate si dotari moderne.Se inchiriaza complet mobilat iar bucataria este mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica.
In subsolul imobilului, apartamentul beneficiaza de un loc de parcare.
Zona: Arcul de Triumf - Clucerului
Nr. Camere: 3
Constructie: 2008
Suprafata: 110 mpc / 90 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 4
Chirie = 900 Euro
Arcul de Triumf apartament inchiriere
Apartament 3 camere Kiseleff
Inchiriere apartament Arcul de Triumf

vineri, 26 august 2016

Herastrau inchiriere penthouse cu 5 camere

In zona Nordului, va prezentam spre inchiriere un apartament care se diferentiaza prin calitatea finisajelor si a dotarilor, a pozitiei si nu in ultimul rand a suprafetei generoase.
Apartamentul este situat la ultimul etaj al unui bloc construit in anul 2007, are o suprafata utila de 250 mp si se compune din living, birou, vestibul, bucatarie, hol, 3 dormitoare,  3 bai, debara, dressing,  balcon si terasa.
Dispune de centrala termica proprie, climatizare, sistem alarma, usa blindata la intrare, videointerfon, cablu TV, internet, spoturi, placari cu piatra naturala, parchet din lemn masiv, jacuzzi exterior.
Apartamentul dispune de bucatarie complet utilata si se poate inchiria ne/mobilat. La subsol, dispune de 2 locuri de parcare.
Imobilul dispune de lift modern cu statie din subsol,  receptie, paza permanenta cu monitorizare video.    
Zona: Herastrau – Soseaua Nordului
Nr. Camere: 5
Constructie: noua,  anul 2007
Suprafata: 250 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 6
Chirie = 4.500 Euro
Herastrau penthouse inchiriere
Soseaua Nordului inchiriere penthouse
Penthouse cu terasa Nordului

joi, 25 august 2016

Herastrau inchiriere apartament mobilat si utilat

Inchiriere apartament 3 camere, mobilat, Nordului. Situat langa Satul Francez, la cateva minute de mers pana in Parcul Herastrau, va propunem spre inchiriere un apartament luminos cu 3 camere.
Cu o suprafata utila de 154 mp, apartamentul este amplasat la etajul 3 si se compune din living, bucatarie inchisa, grup sanitar, debara, dormitor cu baie proprie, un al doilea dormitor secundar, baie si 2 balcoane.
Apartamentul beneficiaza de finisaje de foarte buna calitate si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Tot pentru confortul dumneavoastra, dispune de un loc de parcare situat in subsolul imobilului.
Blocul dispune de supraveghere video si paza permanenta.
Zona: Satul Francez - Nordului
Nr. Camere: 3
Constructie: npoua,  anul 2007
Suprafata: 176 mpc / 154 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 3
Chirie = 1.500 Euro
Herastrau apartament inchiriere
Inchiriere 3 camere Nordului
Apartament inchiriere Satul Francez

joi, 18 august 2016

Nord inchiriere 2 camere langa Parcul Herastrau

Satul Francez inchiriere apartament 2 camere. In zona de Nord, foarte aproape de Parcul Herastrau, va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, complet mobilat si utiliat.
Finisajele, de cea mai buna calitate, dotarile apartamentului precum si aparatura electrocasnica nu fac decat sa imbunatateasca calitatea vietii, intr-o  locatie ideala.
Desi aproape de parc si totusi atata liniste! Comparativ cu celelalte apartamente din zona,  aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii.
Securitate: Pe langa accesul restrictionat pe strada, imobilul are atat monitorizare video cat si paza  permanenta.
Apartamentul, in suprafata de 76 mp utili, este gandit pentru a raspunde nevoilor unui cuplu si este compus din hol, living, bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon.
Piscina din Le Club sau sala de fitness de la MyGym&Spa le vei avea la un minut distanta, 3 minute de parc, 4 minute de cel mai apropiat restaurant... ca ai putea dori mai mult!
Zona: Herastrau - Satul Francez
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2007
Suprafata:  98 mpc / 76 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 2
Chirie = 950 Euro.
Herastrau inchiriere apartament
Nordului inchiriere apartament
Inchiriere apartament Satul Francez
Aron Cotrus inchiriere 2 camere

joi, 11 august 2016

Satul Fracez vanzare apartament 4 camere spatios, langa Herastrau

Avand o suprafata utila de aproape 150 mp, proprietatea uimeste prin suprafata si compartimentare. Livingul de 37 mp se impune prin mobilierul clasic ales cu grija si este impartit in zona de dining si zona de relaxare. Sistemul audio montat in aceasta incapere face ca experienta vizionarii unui film sa fie de cea mai buna calitate. Din living se face trecerea catre bucataria complet mobilata si utilata. Aceasta dispune de toate utilitatile necesare unui apartament modern.
Dormitoarele sunt bine compartimentate, legatura dintre acestea facandu-se prin holul de distributie de 12 mp. Fiecare dormitor are o tematica diferita - daca in primul te simti ca intr-o padure tropicala datorita dressingului si a culorii peretilor, cel de-al doilea iti da o stare de bine. Cel de-al treilea dormitor este mobilat astfel incat orice copil sa se simta in largul lui. Domitorul matrimonial impreuna cu dormitorul pentru copii dispun de bai proprii, iar accesul catre celalalt grup sanitar se face prin acelasi hol de distributie.
Zona in care este situat apartamentul este una extrem de linistita, aproape de parcul Herastrau si de Le Club. Imobilul, finalizat in 2007 de catre constructorul etalon din zona, este locuit integral si reprezinta una dintre principalele optiuni ale cumparatorilor din aceasta nisa.
Accesul catre parc, sala de fitness, scoala, restaurant este imediat iar catre zonele comerciale Promenada - Baneasa cat si catre statia de metrou Aurel Vlaicu se poate ajunge foarte rapid!
Proprietatea poate fi achizitionata complet mobilata si utilata eventual - un beneficiu major in vedere unei investitii cat si pentru o familie ce doreste optimizarea timpului de relocare.
Zona: Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 4
Constructie: 2007
Suprafata: 170 mpc  / 147,40 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: Parter
Pret =  265.000 Euro
Vanzare apartament Herastrau
Vanzare apartament Nordului
Vanzare apartament Satul Francez

joi, 4 august 2016

Inchiriere mansarda mobilata in zona Casin

Amplasata la mansarda unei vile din zona Casin, va prezentam o cocheta garsoniera dubla ce se inchiriaza complet mobilata si utilata.
Spatiul se compune din camera de zi, zona de noapte, bucatarie si baie.
De remarcat arhitectura vilei in care se afla proprietatea si compartimentarea acesteia. Amenajarile interioare de foarte buna calitate: parchet din lemn masiv, usi si ferestre cu tamplarie din lemn precum si modul in care acestea se imbina cu mobilierul din apartament
Se inchiriaza mobilat si utilat complet. Costurile de mentenanta sunt modice, proprietatea avand centrala termica proprie.
Zona: Casin – Arcul de Triumf
Nr. Camere: 1
Constructie: anul 1950
Suprafata: 50 mpc / 75 mp utili
Regim inaltime: P+2E+M
Etaj: Mansarda
Chirie = 400 Euro
Garsoniera inchiriere Casin
Inchiriere garsoniera Domenii
Casin garsoniera la mansarda