duminică, 29 ianuarie 2017

Vanzare apartament vis-a-vis de Parcul Herastrau

Vanzare apartament 3 camere stradal Soseaua Nordului. Intr-o locatie excelenta, cu vedere catre Parcul Herastrau, va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat la etajul unu al unui imobil amplasat stradal pe Soseaua Nordului.
Cu o compartimentare bine gandita, apartamentul este dispus astfel: intrarea se face intr-un vestibul generos ce permite accesul in living si bucataria deschisa. In partea din dreapta, prin intermediul holului, se face trecerea catre baia secundara si cele doua dormitoare, din care unul cu baie si dressing. Accesul in balconul de 10 metri se face din living. Toate camerele apartamentului sunt orientate catre Parcul Herastrau. In subsolul imobilului, exista un loc de parcare si boxa.
Imobilul este unul din cele mai sigure din zona, beneficiind atat de paza permanenta cat si de monitorizare cu camere video.
Zona: Soseaua Nordului – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2005
Suprafata:  138 mpc / 110 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 2
Pret vanzare = 385.000 Euro. 
Soseaua Nordului vanzare apartament
Parcul Herastrau apartament vanzare
Satul Francez apartament vanzare

vineri, 27 ianuarie 2017

Vanzare apartament 3 camere bloc nou Dorobanti

Dorobanti apartament vanzare in bloc nou. Va prezint spre vanzare, un apartament cu 3 camere in imobil nou, amplasat intre Calea Floreasca si Dorobanti.
Situat la etajul 3, apartamentul are o suprafata  de 118 mp si se compune din hol, living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, baie, grup sanitar si 2 balcoane.  
Compartimentarea, luminozitatea si calitatea finisajelor atent alese, fac din acest apartament, o locuinta adecvata unei vieti moderne.
Construit in anul 2008, imobilul este structurat pe subsol, parter si 5 etaje, avand doua apartamente pe fiecare etaj.
Locatia se afla intr-o zona dinamica, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun iar in imediata apropiere se gasesc scoli, gradinite, restaurante, piata.
Zona: Dorobanti - Floreasca
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 117,87 mpc / 87,08 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 3
Pret = 195.000 Euro  
Vanzare apartament Dorobanti
Vanzare apartament Floreasca
Apartament 3 camere Dorobanti

joi, 19 ianuarie 2017

Satul Francez inchiriere apartament 3 camere

ACEASTA  OFERTA  A  FOST  INCHIRIATA

Situat aproape de Parcul Herastrau, viz-a-viz de Le Club, va prezentam spre inchiriere, un deosebit apartament cu 3 camere.
Situat la etajul 3, apartamentul escte compartimentat astfel: living cu bucatarie deschisa, hol, 2 dormitoare, 2 bai si terasa de 21 mp. In subsolul cladirii, dispune de un loc propriu de parcare.
Cu finisaje atent alese, de cea mai buna calitate, apartamentul se inchiriaza complet mobilat si bucatarie echipata cu aparatura electrocasnica.
Imobilul este situat foarte aproape de Parcul Herastrau, intr-o zona retrasa dar cu acces facil catre parc cat si oras.
Zona: Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata: 147 / 128 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj: 3
Chirie = 1699 Euro
Parcul Herastrau inchiriere apartament
Nordului inchiriere apartament
Apartament inchiriere Herastrau

joi, 5 ianuarie 2017

Herastrau vanzare apartament 4 camere bloc nou

Va prezint spre vanzare, un superb apartament cu 4 camere situat in Herastrau. Cu acces direct din Soseaua Nordului, langa parc, apartamentul este situat la etajul patru al imobilului. Suprafata considerabila, de 200 mp, ferestrele largi si compartimentarea functionala cu linii drepte, face ca apartamentul sa fie luminos si aerisit. Renovat integral, apartamentul beneficiaza de dotari si finisaje de calitate premium.
Apartamentul este impartit astfel: vestibul generos, living, bucatarie inchisa, hol, 3 dormitoare, 3 bai, camara si 2 terase. In subsol, gasim locul de parcare destinat apartamentului.
Finisajele atent alese, suprafata si facilitaile oferite, face ca apartamentul sa ofere confortul unui camin de lux.
Zona: Soseaua Nordului – Parcul herastrau
Nr. Camere: 4
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata: 251 mpc / 177 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 4
Pret vanzare = 530.000 Euro.
Herastrau vanzare apartament
Soseaua Nordului vanzare apartament
Apartament 4 camere Herastrau

miercuri, 4 ianuarie 2017

Dorobanti inchiriere apartament in imobil nou

Va propun spre inchiriere intr-un imobil nou, amplasat intr-una din cele mai ravnite zone rezidentiale din Bucuresti si anume Dorobanti-Capitale, un apartament cu 3 camere ce imbina cu succes spatiile largi, ferestrele inalte si calitatea atent aleasa a finisajelor.
Situat in unul din cele mai exclusiviste cartiere din Bucuresti, imobilul a fost finalizat in anul 2016. Pe fiecare nivel gasim rafinat un singur apartament, avand un total de 4 locuinte in tot imobilul.
Apartamentul are o suprafata utila de 109 mp  si se compune din vestibul la intrare, living cu bucatarie deschisa, doua dormitoare, hol, 2 bai, dressing, 2 spatii de depozitare si un balcon de 8 mp
Dotarile si finisajele acestui apartament sunt din clasa premium. Utilitatile sunt contorizate individual. In subsol, dispune de un loc de parcare.
Apartamentul se inchiriaza ne/mobilat, cu bucatarie utilata.
Zona: Dorobanti - Capitale
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2016
Suprafata: 121,99 mpc / 109,35 mp utili
Regim inaltime: S+P+4E
Etaj: 1
Chirie =  2.000 Euro.
Dorobanti-Capitale apartament 3 camere
Inchiriere apartament lux

Apartament bloc nou Dorobanti