marți, 28 martie 2017

Apartament 3 camere duplex padure Baneasa

Vanzare duplex Aleea Teisani. Iti propun spre achizitie un duplex cu 3 camere vecin cu padurea, amplasat intr-un imobil cu regim mic de inaltime, finalizat in anul 2007. Pozitionarea retrasa fata de strada confera un plus de liniste si intimitate.
Apartamentul este structurat pe demisol si parter inalt, gandit sa separe zona de zi de cea de noapte. Astfel, la parter avem holul de intrare, baia, cele doua dormitoare si scara interioara ce face legatura cu demisolul, unde gasim camera de zi si bucataria.
Apartamentul beneficiaza de 2 locuri de parcare -  un loc de parcare in curtea imobilului si al doilea in garajul propriu.
Datorita impartirii apartamentului, orientarii catre Sud si a ferestrelor largi apartamentul este luminos si aerisit.
Beneficiind de avantajele apropierii de padurea Baneasa, imobilul are acces din Sos. Bucuresti – Ploiesti. Statiile din Magistrala 6 ale metroului ce va lega  Aeroportul Otopeni de Bucuresti, vor fi amplasata in apropiere, in dreptul Liceului Francez, Baneasa Shopping City si Ambasada SUA.
Toate utilitatile apartamentului sunt contorizate individual, apartamentul este dotat cu centrala termica proprie iar costurile de intretinere ale imobilului sunt mici.
Zona: Baneasa – Aleea Teisani
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2007
Suprafata: 108 mpc / 86,13 mp utili
Regim inaltime: D+P+2E
Etaj: Demisol+Hochparter
Pret =  93.500 Euro
Baneasa apartament vanzare
Apartament vanzare Baneasa
Vanzare apartament Padurea Baneasa

vineri, 24 martie 2017

Apartament 3 camere cu vedere catre Parcul Herastrau


ACEASTA  OFERTA  A  FOST  INCHIRIATA

Soseaua Nordului inchiriere apartament 3 camere. Cu o pozitie excelenta, apartamentul propus spre inchiriere se afla la etajul 5 al unui imobil nou. Orientat catre vest,  beneficiaza de o priveliste superba  catre Parcul Herastrau.
Apartamentul se compune din living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare (unul cu dressing si baie), grup sanitar cu dus si 2 balcoane. Se inchiriaza nemobilat, cu bucatarie mobilata si utilata.
Imobilul dispune de paza permanenta cu monitorizare video.
Zona: Parcul Herastrau – Soseaua Nordului
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2008
Suprafata: 146 mpc / 107 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: 5
Herastrau inchiriere apartament
Nordului inchiriere apartament
Satul Francez apartament 3 camere

joi, 23 martie 2017

Kiseleff inchiriere apartament cu 3 camere si terasa

ACEASTA  OFERTA  A  FOST  INCHIRIATA

Arcul de Triumf inchiriere apartament. Iti supun atentiei, un apartament situat in zona Kiseleff, ce se preteaza atat pentru locuinta cat si pentru birou.
Foarte aproape de Arcul de Triumf, apartamentul propus spre inchiriere este situat la parterul inalt al unui imobil nou, are 3 camere si dispune de o terasa de aproximativ 60 mp.
Cu o suprafata utila de 111 mp, apartamentul are o compartimentare decomandata, se compune din vestibul, camera de zi, hol, 2 dormitoare, 2 bai si terasa. Este functional atat pentru resedinta cat si pentru activitate de birou.
Renovat recent, apartamentul dispune de finisaje de buna calitate. In subsolul imobilului, beneficiaza de un loc de parcare.
Apartamentul se inchiriaza nemobilat, cu bucatarie mobilata si echipata.
In zona se gasesc numeroase restaurante, magazine, piata, scoli si gradinite. Cu acces usor catre mijloacele de transport in comun, se afla in imediata apropiere si Parcul Herastrau.
Zona: Arcul de Triumf - Kiseleff
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata:  170 mpc / 111,20 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: Parter
Chirie =  1.100 Euro.
Kiseleff inchiriere apartament
Arcul de Triumf apartament inchiriere
Clucerului inchiriere apartament

duminică, 5 martie 2017

Nordului inchiriere apartament 5 camere cu curte proprie

Nordului inchiriere apartament cu 5 camere si curte proprie. De cele mai mult ori, cand iei in calcul locuinta ideala, oscilezi intre apartament in bloc sau casa la curte.
Iti propunem spre inchiriere, o proprietate ce imbina ambele tipuri de locuinta si anume un apartament super generos cu o curte proprie pe masura.
Apartamentul se afla situat la parterul unui imobil nou, amplasat foarte aproape de Satul Francez si Parcul Herastrau. In afara amplasamentului si a zonei, caracteristicile principale ale apartamentului le reprezinta compartimentarea si suprafata.
Decomandat, cu o suprafata utila de 185 mp apartamentul are in componenta sa un living cu zona de dining, hol central, 4 dormitoare, 2 bucatarii, 2 bai si o curte proprie in suprafata de 115 mp. Pe langa acestea, in subsolul imobilului, apartamentul mai beneficiaza de  loc de parcare si boxa.
Cu finisaje de buna calitate, un amplasament foarte aproape de Parcul Herastrau, o curte proprie pentru un apartament de bloc, aceasta proprietate poate fi locuinta mult visata pentru o familie cu mai multi copii.
Apartamentul se inchiriaza semimobilat, cu ambele bucatarii mobilate si utilate.
Zona: Parcul Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2001
Suprafata: 299 mpc / 185 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj:Parter

Pret =  2.100 Euro
Nordului inchiriere apartament
Herastrau apartament inchiriere
Satul Francez inchiriere apartament

miercuri, 1 martie 2017

Nordului vanzare apartament 3 camere mobilat si utilat

Nordului vanzare apartament 3 camere mobilat si utilat. Va prezint spre cumparare, un apartament mobilat si utilat, aflat intr-un imobil nou din imediata apropiere a Parcului Herastrau.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat, ceea ce confera posibilitatea unei mutari imediate.
Cu o suprafata totala de 127 mp, apartamentul a fost gandit cu o compartimentare ce separa partea de zi de cea de noapte. Astfel, apartamentul cuprinde vestibul la intrare, baie cu dus, zona de living ce se continua cu zona de luat masa si bucatarie, holul ce face legatura cu cele doua dormitoare din care unul cu dressing si baie proprie.
Dotarile si finisajele apartamentului sunt de calitate premium, apartamentul este complet mobilat iar bucataria utilata.
Zona: Caramfil – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2012
Suprafata: 127 mpc / 97 mp utili
Regim inaltime: S+P+7E
Etaj: 4
Pret =  238.000 Euro
Herastrau vanzare apartament
Nordului vanzare apartament
Vanzare apartament Herastrau