miercuri, 17 iulie 2013

Penthouse, 4 dormitoare inchiriere Primaverii

Inchiriere apartament 5 camere Primaverii. Va prezint spre inchiriere un apartament cu adevarat special, situat in unul  din cele mai noi blocuri din cartierul Primaverii.
Apartamentul intruneste toate conditiile unei locuinte moderne, la un standard inalt de calitate si bun gust. Datorita orientarii catre sud si a ferestrelor mari, apartamentul este foarte luminos, compartimentarea decomandata ofera spatii generoase si functionalitate iar luxul acestuia este dat  de alegerea cu mare atentie a finisajelor si dotarilor de cea mai buna calitate.  
Cu o suprafata utila de 238 mp, apartamentul este structurat pe ultimele doua niveluri ale cladirii, avand o compartimentare functionala si bine gandita, cu partea de zi separata de cea de noapte.
Astfel, la primul nivel avem holul de intrare cu un living generos de 80 mp, bucatarie inchisa, holul ce duce catre cele 2 dormitoare fiecare cu baie  proprie, al treilea grup sanitar ce deserveste livingul si terasa de 90 mp. Accesul catre al doilea nivel se face  din living, pe scara interioara a apartamentului. Aici gasim holul de acces catre cele doua dormitoare, a patra baie a apartamentului si un dressing.
Apartamentul dispune de bucatarie mobilata si  modern utilata,iar la cerere se  poate inchiria si mobilat.
Imobilul beneficiaza de receptie, paza permanenta si monitorizare video, servicii de administrare.
Zona: Primaverii
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2009
Suprafata: 328 mpc / 238 mp utili
Regim inaltime: S+P+4E+M
Etaj: 4+M
Chirie = 4.200 Euro
Apartament inchiriere Primaverii
Living
Scara interioara
Hol intrare
Penthouse inchiriere Primaverii
Locul de luat masa
Bucatarie
Bucatarie
Dormitor
Dormitor
Hol
Dormitor
Apartament cu 4 dormitoare
Baie
Baie
Baie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu