sâmbătă, 29 martie 2014

Oportunitate vila cu un concept arhitectural deosebit zona Floreasca Dorobanti

Rareori, in calitate de consultant imobiliar, iti este dat sa vizitezi o astfel de casa si cu atat mai rar sa faci o descriere pentru ea. Probabil ca ... “Atunci cand arhitectul se apuca sa isi faca casa” .... aceasta ar putea fi toata descrierea, in timp ce pozele vorbesc de la sine.
Intr-o locatie selectata cu atentie, pentru a putea ajunge rapid oriunde in centrul sau nordul Bucurestiului care, desi situata intre doua artere intens circulate: Calea Dorobantilor si Calea Floreasca, iti oferta toata linistea si confortul necesar locurii la standarde inalte.
In compartimentarea spatiului arhitectul a realizat o flexibilitate si fluiditate a spatiului pe orizontala cat si pe verticala. De asemenea functionalitatea si independenta spatiilor au fost astfelrezolvate incat, o familie sa isi poata desfasuraactivitatile in conditii optime.
Imobilul se desfasoara pe demisol, parter, etaj si mansarda, fiecare etaj fiind destinat unui anumit tip de activititate.
-          Demisol: bucatarie, spalatorie, camara de cca .30  mp, sas, scara interioara si camera tehnica;
-          Parter: sas, hol-vestibul, living amplu denivelat, dining, grup sanitar, scara interioara si o terasa acoperita de cca. 60 mp;
-          Etaj 1: sas, birou si dormitor cu baie, dus si wc incluse volumul dormitorului matrimonial ;
-          Etaj 2 - Mansarda: sas, baie, 2 dormitoare si logie acoperita.
Spatiul interior central este luminat si zenital prin intermediul unui luminator plasat deasupra scarii interioare deschise, amplasata in centrul de greutate al casei.
Totul, de la concept si pana la constructia fizica, s-a realizat cu foarte mare atentie astfel incat rezultatul final sa fie la superlativ. 
Zona: Floreasca - Dorobanti
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2004
Suprafata teren: 188 mp
Suprafata curte libera: 85 mp
Deschidere: 10 m.l.
Suprafata utila: 325 mp
Suprafata construita: 400 mp
Regim inaltime: D+P+1E+M
Chirie = 3.500 euro



Dining












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu