marți, 24 iunie 2014

Aviatorilor vanzare apartament 4 camere imobil nou

Proiectul rezidential in constructie cu data de finalizare – August 2014.
Structurat pe S+P+3E+4R, imobilul prezinta cate un apartament pe fiecare nivel. Apartamentele se remarca atat prin calitatea deosebita a finisajelor propuse de dezvoltator cat si prin compartimentarea eficienta a spatiului.
Pentru etajele 1- 3, sunt proiectate apartamente cu 4 camere ce au suprafata construita de 194 mp si cea utila de 122 mp. Apartamentele sunt decomandate si se compun din living, bucatarie, hol, 3 dormitoare din care unul cu baie si dressing, grup sanitar si a doua baie, 3 balcoane.
Fiecare apartament  dispune in subsolul blocului, de boxa si parcare proprie.
Finisajele si dotarile propuse sunt de foarte buna calitate, dintre ele amintim: centrala termica de apartament Buderus(Wissman); aparate de aer conditionat Daikin cu racire si incalzire; usa de intrare blindata; usi interioare furniruite; parchet multistrat de 15 mm; faianta Marazzi; obiecte sanitare Geberrit(Grohe); intrerupatoare si prize LeGrand(Biticino); balcoanele si terasele finisate cu deck din lemn exotic; pereti despartitori realizati din caramida; sistem de izolare fonica intre apartament cu vata minerala bazaltica; tamplarie de aluminiu Shuko; termoizolatie exterioara cu vata minerala bazaltica.
Zona: Aviatorilor
Nr. Camere: 4
Constructie: finalizare August 2014
Suprafata: 155 mpc - 194 mpc
Regim inaltime: S+P+3E+4R
Disponibil etaj: 1- 4
Pret etaj 1 – 3 = 450.000 Euro
Proiect rezidential Aviatorilor
Aviatorilor proiect nou
Terasa
Casa scarii
Living
Living
Bucatarie
Apartament 4 camere vanzare
Casa scarii
Balcon
Apartament Aviatorilor
Baie
Aviatorilor vanzare apartament bloc nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu