marți, 14 iulie 2015

Vanzare apartament 4 camere imobil nou Decebal

ACEASTA OFERTA A FOST VANDUTA

Incantator – primul cuvant care imi vine in minte, atunci cand ma gandesc la acest apartament! Frumos, elegant, spatios, excelent compartimentat. Dar mai als – CALD si PRIMITOR. Un loc in care te simti acasa. O casa, pentru toata familia. Pentru el, pentru ea, dar si pentru ei-cei mai mici membri ai familiei.
La modul pragmatic, discutam de un apartament cu 4 camere, cu o suprafata utila de 128 mp, excelent impartiti si distribuiti. Un living de 30 mp ce se continua cu un superb dinning de 12 mp cu o suprafata vitrata mare si veselia la fiecare masa. O bucatarie inchisa, spatioasa si luminoasa, care la randul ei comunica cu dinningul. Doua bai, una cu cada si una cu cabina de dus. Doua dormitoare pentru copii sau un dormitor pentru copil si un birou-depinde de componenta familiei. Si un dormitor matrimonial de aproape 17 mp, care dispune si de un balcon inchis ce inconjoara apartamentul.
Separatia intre zona de zi, cuprinsa de living, dinning, bucatarie si baie de serviciu si zona de noapte cuprinsa din cele trei dormitoare si baie, se realizeaza prin intermediul a doua holuri ce delimiteaza excelent cele doua zone. In acest fel, poti avea o petrecere in living iar in timpul acesta copilul va dormi linistit in dormitorul sau.
Partea de finisaje vine in completarea dotarilor apartamentului si aduce plus valoare locuintei. Gresie portelanata in baie, obiecte sanitare, baterii si robineti de calitate, parchet trafic intens, usi interioare cu toc ce imbraca soclul usii fie integral din sticla fie cu insertie de sticla. Pereti tapetati cu tapet cu insertii textile, nemtesc. Jaluzele la toate ferestrele. Cabina de dus cu vibromasaj, radio si conexiune telefonica. Totodata apartamentul dispune de ventiloconvectoare, responsabile de asigurarea incalzirii si racirii aerului, conectate la centrala si instalatia de racire a imobilului. Instalatia de incalzire a apartamentului este montata prin pardoseala.
Datorita tehnologiei BMS a cladirii, vei avea controlul total asupra functiilor vitale ale apartamentului: reglarea temperaturii si a luminii, consumul de apa, energie termica si termica, supravegherea video si multe altele.
Poti monitoriza apartamentul chiar si de la distanta, prin internet sau sms. Cladirea dispune de fatada ventilata, dispune de 2 lifturi de persoane si unul destinat exclusiv manipularii marfii, casa scarii e lminata si ventilata natural, camera pentru gunoi dispune de ghene pentru colectare selectiva a gunoiului menajer.
Imobilul dispune de sistem de supraveghere video si paza permanenta. Costurile lunare de intretinere a acestui apartament, variaza intre 300 si 500 de lei, in factura fiind incluse toate serviciile, costul apei reci, a apei calde si a caldurii respectiv tacirii apartamentului.

Asadar, avem o cladire spatioasa, foarte bine compartimentata, amenajata cu bun gust si materiale alese de cea mai buna calitate, o priveliste superba, dispunere cardinala sud-vest, costuri reduse de intretinere, dotari de top, amplasament intr-o cladire deosebita, ecologica, economica si o pozitie centrala.
Pret vanzare = 178.000 Euro
Unirii vanzare apartament
Decebal vanzare apartament
Vanzare apartament bloc nou
Imobil nou













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu