marți, 8 septembrie 2015

Aviatorilor vanzare apartament lux 4 camere imobil nou

Situat intr-un imobil nou din zona Aviatorilor, apartamentul propus spre vanzare, se remarca atat prin calitatea deosebita a finisajelor cat si prin compartimentarea eficienta a spatiului.
Structurat pe S+P+3E+4R, imobilul prezinta cate un apartament pe fiecare nivel. Apartamentul are o suprafata desfasurata de 206 mp si este situat la etajul 1.
Apartamentul este decomandat si se compune din living, bucatarie, hol, 3 dormitoare din care unul cu baie si dressing, grup sanitar si a doua baie, 3 balcoane. Dispune in subsolul blocului de boxa si parcare proprie.
Finisajele si dotarile propuse sunt de foarte buna calitate, dintre ele amintim: centrala termica de apartament Buderus(Wissman); aparate de aer conditionat Daikin cu racire si incalzire; usa de intrare blindata; usi interioare furniruite; parchet multistrat de 15 mm; faianta Marazzi; obiecte sanitare Geberrit(Grohe); intrerupatoare si prize LeGrand(Biticino); balcoanele si terasele finisate cu deck din lemn exotic; pereti despartitori realizati din caramida; sistem de izolare fonica intre apartament cu vata minerala bazaltica; tamplarie de aluminiu Shuko; termoizolatie exterioara cu vata minerala bazaltica.
Zona: Aviatorilor
Nr. Camere:  4
Constructie: noua, anul 2014
Suprafata: 206 mpc / 127 mp utili
Regim inaltime: S+P+4E
Disponibil etaj: 1
Pret vanzare = 450.000 Euro
Aviatorilor vanzare apartament
Vanzare apartament Aviatorilor
Apartament vanzare Aviatorilor
Living apartament Aviatorilor
Vanzare apartament lux
Vanzare apartament nou
Balcon apartament Aviatorilor
Bucatarie apartament Aviatorilor
Apartament bloc nou
Baie apartament lux
Bloc nou
Baie apartament nou
Balcon apartament Aviatorilor
Baie
Casa scarii Aviatorilor
Subsol bloc nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu