miercuri, 31 ianuarie 2018

Voluntari vanzare vila in Mini-complex rezidential

COMISION = 0%
Pozitionata in cea mai bine cotata zona a orasului Voluntari, iti propunem spre cumparare o proprietate in care se pune accent atat pe calitatea lucrarii cat si pe functionalitatea compartimentarii si a arhitecturii moderne.
Structurata pe parter si etaj, vila este edificata pe un teren in suprafata de 304 mp. Cu o suprafata desfasurata de 180 mp, a fost gandita ca o locuinta unifamiliala si prezinta urmatoarea compartimentare:
-          Parterul este compus din living cu bucatarie deschisa, ce poate fi inchisa dupa preferinte, o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor, baie, camera tehnica a locuintei si casa scarii.
-          Etajul cuprinde 3 dormitoare, hol, 2 bai si 2 balcoane.
Proprietatea este in constructie si va dispune de toate utilitatile: gaze, curent electric, apa si canalizare. Incalzirea se face prin intermediul centralei termice. Ferestrele sunt din tamplarie pvc cu geam termopan. Finalizare Martie 20018.
Vila se vinde la stadiul de glet, fara a avea in dotare gresia si faianta, parchetul, obiectele sanitare si usile de interior.   
Casa este amplasata in centrul orasului Voluntari foarte aproape de scoala, gradinita, parc, centre comerciale si mijloace de transport in comun
Zona: Voluntari - Central
Nr. Camere: 5
Constructie: finalizare Martie 2018
Suprafata teren: 304 mp
Amprenta imobil: 90 mpc
Suprafata construita: 180 mpc
Suprafata utila: 142 mp
Suprafata curte libera: 214 mpc
Regim inaltime: P+1E
Pret: 155.000 Euro
Vila vanzare Voluntari
Vanzare vila Voluntari
Voluntari casa individuala
Vila vanzare Voluntari
Vila noua individuala
Vila noua vanzare 
Vanzare vila Voluntari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu