marți, 20 februarie 2018

Be THE ONE not everyone @ Herastrau!

COMISION  =  0%

Bun venit la ONE! One Herastrau Park, proiectul situat in marginea parcului Herastrau, in zona in care se intampla tot ce conteaza in Bucuresti. Si in SPECIAL ONE, cel mai frumos si spatios apartament pe care proiectul il ofera pietei imobiliare bucurestene.
Lasati-va imaginatia sa preia controlul si haideti sa descoperim impreuna de ce este SPECIAL ONE.
Incepem cu suprafata. Cei 124 mp utili ai apartamentului provin din recompartimentarea a ceea ce initial a fost gandit ca un apartament de 4 camere dar, atunci ar fi fost inca un apartament tip din cadrul proiectului. Asa ca cel care la achizitionat, l-a regandit si l-a modificat incat sa fie....SPECIAL. Asa a luat fiinta acest apartament, avand in minte acel cumparator final care vrea spatiu, vrea sa respire, vrea sa simta libertatea si sa evite constrangerile de orice fel.
Apoi haideti sa vorbim despre etaj. Pentru ca s-a dorit ca sentimentul de libertate sa fie absolut, s-a ales un etaj cat mai sus. Pentru a beneficia de o priveliste cat mai ampla asupra vecinatatilor. Si mai ales asupra parcului Herastrau. Pentru ca atunci cand vii acasa sa simti ca ai lumea la picioare. La propriu.
Iar de pe terasa apartamentului situat la etajul 9, ai fix senzatia pe care o are vulturul atunci cand scruteaza orizontul de pe varful muntelui pe care si-a cladit cuib. Te va incerca cu siguranta si pe tine acelasi sentiment de maretie, cand vei veni sa vezi cu ochii tai privelistea ce se asterne dincolo de ferestrele apartamentului!
Compartimentarea apartamentului este un alt aspect important. Plecand de la bucatarie, gandita cu loc de luat masa, continuand cu zona de zi ce este continuata cu o terasa de 18 mp si mergand pana in zona celor doua dormitoare, gandite a fi separate de zona de zi, pentru un plus de confort si intimitate. Cu un dormitor matrimonial complet, format din camera, dressing, baie si acces catre balcon. As spune ca e ”asa cum scrie la carte”. Dar e chiar mai mult.
Apoi sunt finisajele. One este recunoscut pentru calitatea pe care o ofera pe partea de finisaje. Iar pe alocuri s-a personalizat spatiul, cu mici detalii specifice acestui apartament. Bucataria este dotata cu electrocasnice ce poarta etichete precum DeDitrich, Siemens, Liebherr.
Daca am reusit sa va transmit interesul, daca detaliile furnizate v-au facut sa simtiti ca acesta este apartamentul pe care il cautati, daca vreti sa auziti si restul povestii sau pur si simplu vreti sa vedeti cum arata un apartament pe care merita sa-l cumperi, indiferent daca vei locui acolo sau il vei folosi pentru a genera un profit consisten si constant, daca simtiti ca sunteti un cumparator la fel de SPECIAL pe cat este SPECIAL ONE, atunci va astept cu usile larg deschise la vizionare!
Zona: Herastrau
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2017
Suprafata: 186,27 mpc / 124,60 mp utili
Regim inaltime: 2S+P+12E
Etaj: 9
Pret apartament =  499.400 Euro
Pret parcare subsol ( 2 locuri ) = 30.000 Euro
Special One Herastrau
Herastrau vanzare apartament
Apartament Special One Herastrau
Apartament Soseaua Nordului
Caramfil Apartament Special One
Be the one not everyone
Apartament cu vedere parcul Herastrau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu