luni, 21 mai 2018

Eminescu vanzare apartament cu 5 camere

COMISION = 0%
In zona centrala a Bucurestiului, va prezentam spre vanzare, un apartament amplasat la etajul unu al unei cladiri construite in perioada interbelica.
Imobilul prezinta cate un apartament pe nivel, fiind structurat pe parter si patru etaje. Este amplasat pe strada Mihai Eminescu, in apropiere de Piata Gemeni si Colegiul National Cantemir Voda.
Cu o compartimentare functionala si o suprafata utila de 129 mp, apartamentul se afla la etajul unu si se compune din 5 camere, hol, bucatarie, baie, grup sanitar, camara, terasa inchisa si 2 blacoane.
Apartamentul este bine intretinut, incalzirea acestuia se face cu centrala termica proprie, dispune de aparate de aer conditionat, parchetul este din lemn masiv.
Datorita caracteristicilor acestui apartament – inaltimea camerelor, compartimentare, lumina naturala, si inclusisv amplasarea pe un singur nivel, acesta se preteaza a fi utilizat atat pentru locuinta cat si pentru birou.
Locatia permite accesul usor la mijloacele de transport in comun. In apropiere se afla piata, scoli, gradinite, liceu, magazine, restaurane, precum si parcul Ioanid si parcul Gradina Icoanei.
Conform listei PMB a imobilelor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic, cladirea este incadrata la U2.
Zona: Eminescu – Piata Gemeni
Nr. Camere: 5
Constructie: anul 1938
Suprafata: 160 mpc / 129,57 mp utili
Regim inaltime: P+4E
Etaj: 1
Pret = 150.000 Euro  
Eminescu vanzare apartament
Dacia apartament 5 camere
Vanzare apartament Piata Gemeni
Apartament vanzare 5 camere
Vanzare apartament parcul Ioanid
Apartament vanzare
Eminescu vanzare apartament
Dacia apartament vanzare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu