marți, 2 octombrie 2018

Herastrau apartament ce emana liniste, siguranta si confort

Am placerea sa va prezint spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona de nord a Bucurestiului, amplasat la parterul unui bloc situat stradal pe Soseaua Nordului, vis-a-vis de Parcul Herastrau, apartament ce emana liniste, siguranta si confort.
Amplasat la parter, apartamentul este decomandat si este structurat astfel: intrarea se face in holul central in forma de ”L”, amenajat cu pantofar pe partea stanga si o debara pe partea dreapta. In fata avem livingul cu bucataria deschisa iar continund in partea stanga a holului, gasim pe latura dreapta un dormitor, vis-a-vis de acesta o baie iar in capat, un dormitor cu baie proprie. Unul din marile atuuri ale acestui apartament, il reprezinta tereasa, in suprafata de 47,80 mp ce are acces atat din living cat si din dormitorul matrimonial. In subsol, apartamentul beneficiaza de un loc de parcare propriu.
Apartamentul a fost renovat integral in anul 2015 si se vinde impreuna cu bucataria mobilata si utilata, inclusiv cu piesele de mobilier ce reprezinta spatiile de depozitare, biblioteca din living etc.
Apartamentul surprinde prin eleganta si rafinament. Calitatea finisajelor folosite, spatiile generoase, atentia acordata fiecarui detaliu, recomanda ca fiind optiunea in alegerea noului dumneavoastra camin.
In apropiere se gasesc restaurante, cafenele, mijloace de transport in comun, cabinete medicale, parc.
Zona: Herastrau – Satul Francez
Zona: Soseaua Nordului – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2004
Suprafata: 135,25 mpc / 87,45 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: Parter
Pret =  335.000 Euro
Apartament Soseaua Nordului
Parcul Herastrau vanzare apartament
Apartament parter vanzare
3 camere Herastrau
Soseaua Nordului apartament vanzare
Apartament 3 camere Nordului
Vanzare apartament Soseaua Nordului
Nord apartament parter
Apartament cu terasa Herastrau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu