marți, 5 martie 2019

Arcul de Triumf inchiriere spatiu pentru birou

Strada Clucerului, un reper imobiliar de exceptie. Arcul de Triumf si Bulevardul Kiseleff, o artera impresurata de misiuni diplomatice si una dintre cele mai bune zona din Bucuresti. Si pentru o firma, indiferent de profilul si domeniul ei de activitate, adresa conteaza! Gandeste-te doar cum va fi sa le spui partenerilor, ca biroul tau e pe Clucerului, langa Arcul de Triumf si Kiseleff! Suna bine, recunoaste!
 Asa ca daca esti in cautarea unei noi locatii pentru afacerea ta, iata ce avem pentru tine: un superb apartament de 3 camere, cu 111 mp utili, situat la parterul unui imobil construit in anul 2006. Imobilul este nou, asa incat esti cu atat mai norocos ca poti avea sediul intr-o cladire fara probleme cauzate de imbatranire.  Stim cat de important este confortul tau si al echipei tale, astfel incat acest apartament este prevazut cu aparate de aer conditionat pentru racoare pe timpul verii si cu centrala proprie, pentru caldura blanda pe timpul iernii. Proprietatea este amenajata cu parchet masiv, calorifere din aluminiu si geamuri termopan cu rulouri exterioare. Apartamentul dispune de un balcon si o terasa, adica suficiente locuri de fumat incat sa aiba toti colegii loc pe balcon.
Bucataria este mobilata si utilata complet, in timp ce restul apartamentului este nemobilat. Pe langa toate acestea, in subsolul imobilului, spatiul vine la pachet si cu un loc de parcare.
Stim ca v-am atras atentia cu aceasta oferta deosebita si ca tot ce va doriti acum este sa veniti s-o vedeti. Asa ca ne puteti suna oricand, va stam la dispozitie pentru vizionare proprietatii si in 24 de ore va puteti incepe activitatea in noua locatie! E atat de simplu!
Zona: Arcul de Triumf - Kiseleff
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2006
Suprafata:  170 mpc / 111,20 mp utili
Regim inaltime: S+P+6E
Etaj: Parter
Chirie =  1.100 Euro.
Kiseleff apartament inchiriere
Inchiriere apartament Arcul de Triumf
Biserica Casin inchiriere apartament
Parcul Herastrau inchiriere apartament
Inchiriere birou Arcul de Triumf
Inchiriere birou Biserica Casin
Kiseleff inchiriere birou
Apartament bloc nou
http://www.imobiliarenordului.ro/
http://olimob.ro/
Parcul Herastrau bloc nou
http://www.imobiliarenordului.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu