marți, 20 august 2019

Inchiriere apartament 2 camere One Herastrau Plaza

ACEASTA OFERTA  A  FOST TRANZACTIONATA

Situat in imediata apropiere a Parcului Herastrau si aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu, va propun spre inchiriere un apartament cu 2 camere, amplasat intr-unul din  cel mai exclusivist si nou proiect din zona de nord.
Apartamentul se afla la etajul 5 al imobilului si este structurat astfel: hol,  lving, bucatarie inchisa, hol, dormitor, baie si 2 balcoane iar in subsol, locul de parcare.
Fiind la prima inchiriere, totul este nou, mobilierul modern si aparatura electrocasnica: plita cu cuptor electric, hota, frigider, masina de spalat vase si masina de spalat rufe.
Imobilul este prevazut cu fatada ventilata, lift modern, centrala termica. Finisajele apartamentului sunt alese din gama premium – sistem de incalzire in pardoseala, climatizare Daikin cu sistem centralizat de tip VRV, tamplarie din aluminiu, gresie si faianta Porcelanosa, parchet triplu stratificat.
Imobilul este prevazut cu fatada ventilata, lift modern, paza permanenta cu monitorizare video.
In imediata apropiere se gaseste Parcul Herastrau, Mall Promenada, metrou – statia Aurel Vlaicu, piata, gradinita, scoala, cafenele si restaurante, mijloace de transport in comun.
Zona: Aviatiei – Parcul Herastrau
Nr. Camere: 2
Constructie: noua, anul 2018
Suprafata: 89,73 mpc / 55.20 mp utili
Regim inaltime: 2S+P+10E
Etaj: 5
Chirie =  935 Euro
Inchiriere apartament langa Parcul Herastrau
Apartament One Herastrau Plaza
Confort in apartament nou
Inchiriere apartament Nord
Apartament Complex Residential Lux
Apartament cochet Aviatiei
Ambasada Chinei inchiriere apartament
Vedere libera partament One Herastrau Plaza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu