luni, 21 octombrie 2019

Vanzare vila unifamiliala cu 6 camere orasul Pantelimon

ACEASTA PROPRIETATE NU MAI ESTE DE ACTUALITATE

Amplasata in orasul Pantelimon, va prezentam spre vanzare o casa individuala construita in anul 2012. Orientata catre Sud-Est-Vest, proprietatea este pozitionata pe un teren de 680 mp, ea fiind structurata pe parter, etaj si mansarda.
Astfel la parter avem vestibul, un hol central ce cuprinde si casa scarii, living-ul, bucataria cu iesire la terasa, baie si o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor. Etajul prezinta 3 dormitoare, 2 bai, debara si  2 balcoane. Mansarda se prezinta ca spatiu deschis. Casa este prevazuta si cu beci, unde gasim si camera tehnica.
La constructia casei au fost folosite finisaje si dotari atent alese. Incalzirea proprietatii se face prin intermediul centralei termice, incalzire in pardoseala la parter si calorifere in restul casei. Tamplaria este din pvc cu geam termopan, acoperisul este invelit cu tabla Ruukki. Casa scarii cu balutrada din inox si insertie de lemn, parchet in zonele de dormit, inclusiv in living.
Curtea este amenajata cu alei pietonale, rampa betonata pentru 2 masini, garaj acoperit, gazon si pomi fructiferi, zona de gratar.
Zona: Pantelimon - Ferma
Nr. Camere: 6 camere
Constructie: noua, anul 2012
Suprafata teren: 680
Amprenta imobil:
Deschidere: 19 m.l.
Suprafata imobil: 320 mpc / 270 mp utili
Suprafata curte libera: 500 mp
Regim inaltime: P+1E+M
Vanzare vila unifamiliala
Pantelimon vanzare vila
Casa curte proprie
Pantelimon vanzare vila
Vila Pantelimon
Vanzare vila curte proprie
Casa individuala
Vanzare vila noua
Vila vanzare orasul Pantelimon
Vila vanzare unifamiliala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu