miercuri, 1 iulie 2020

Apartament nou cu 3 camere bloc finalizat Iancu Nicolae


COMISION = 0%

Situat in zona Pipera – Iancu Nicolae, va propunem spre vanzare intr-un imobil recent finalizat de tip boutique, un superb apartament cu 3 camere.
Intr-o locatie atent aleasa, de unde poti ajunge rapid in nordul Bucurestiului, aceasta proprietate iti ofera toata linistea si confortul  necesar pentru a locui in conditii optime.
In afara faptului ca este localizat intr-una din cele mai bine cotate zone ale orasului, imobilul in care se afla amplasata locuinta, dispune de un numar redus de apartamente, ceea ce iti ofera intimitatea de care ai nevoie.
Datorita atat suprafetelor mari a ferestrelor cat si a orientarii catre Sud-Est, apartamentul este foarte luminos. Este compus din hol la intrare, living, bucatarie inchisa, baie cu cabina de dus, sas si dormitor cu baie proprie. Are o suprafata totala utila de 103 mp ce include si balconul.
Finisajele si dotarile sunt de foarte buna calitate, printre care amintim: tamplarie aluminiu cu geam tripan, centrala termica proprie, sistem climatizare centralizat, parchet triplu stratificat, gresie si faianta in bai, interfon, prize si intrerupatoare pentru curenti slabi, tv si internet.
Separat, se poate achizitona si loc de parcare, atat suprateran cat si subteran.
Imobilul se afla in apropiere prestigioase scoli internationale (Scoala Americana, British School, Liceul Francez), supermarket Lidl, Galeriile Jolie Ville, clinici medicale si are acces usor catre Baneasa Shopping City, Aeroportul International Henri Coanda, A3 si centura de nord a capitalei.
Zona: Pipera – Iancu Nicolae
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2020
Suprafata:  128,63 mpc / 76,52 mp utili (103,19 mp util cu balcon)
Balcon: 27,37 mp
Regim inaltime: S+P+3E
Etaj: 1 si 2
Pret apartament =  165.000 Euro+TVA

Pipera bloc nou
Iancu Nicolae apartament vanzare
Vanzare apartament Iancu Nicolae
Iancu Nicolae bloc finalizat
Vanzare apartament nou

Apartament bloc nou

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu