vineri, 6 august 2021

Kiseleff inchiriere apartament in complex rezidential

ACEASTA OFERTA NU MAI ESTE DE ACTUALITATE

In zona Kiseleff, va propunem spre inchiriere o resedinta de lux, situata intr-un complex rezidential cu acces securizat permanent. Foarte aproape de Arcul de Triumf, construit in anul 2008, complexul se adreseaza persoanelor active ce au nevoie de un camin sigur si intim, situat aproape de Parcul Herastrau.

Datorita pozitionarii apartamentului in bloc, aceasta iti confera posibilitatea ca din toate camerele, sa ai in fata ta o zona verde.

Eficient si practic, apartamentul are o suprafata utila de 172 mp si se compune din : living cu iesire in balcon, bucatarie inchisa, baie de servici, 3 dormitoare din care doua cu baie proprie, dressing si debara. La subsol sunt disponibile 2 locuri de parcare.

Imobilul dispune de paza permanenta cu monitorizare video, lift modern. Curtea este amenajata cu gazon, pomi si instalatie automatizata de irigatie.

Locatia permite accesul facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, are in apropiere parcul Herastrau si parcul Kiseleff, Arcul de Triumf, piata 1 Mai, numeroase restaurante, scoli si gradinite.

Zona: Arcul de Triumf - Kiseleff

Nr. Camere: 4

Constructie: noua, anul 2010

Suprafata: 195 mpc / 172 mp utili

Regim inaltime: S+P+4E

Etaj: 2

Kiseleff inchiriere aprtament
Arcul de Triumf apartament inchiriere
Aviatorilor inchiriere apartament
Apartament 4 camere inchiriere
Kiseleff complex rezidential
Inchiriere apartament Kiseleff
Bloc nou Kiseleff
Arcul de Triumf inchiriere
Complex Arcul de Triumf
Apartament inchiriere Kiseleff

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu