sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Voluntari vanzare vila individuala

Comision = 0%

Pozitionata in cea mai bine cotata zona a orasului Voluntari, iti propunem spre cumparare o proprietate in care se pune accent atat pe calitatea lucrarii cat si pe functionalitatea compartimentarii si a arhitecturii moderne.

Parte a unui ansamblu de 4 case individuale, structurata pe parter si etaj, vila este edificata pe un teren in suprafata de aproape 300 mp. Cu o suprafata desfasurata de 187,2 mp a fost gandita ca o locuinta unifamiliala si prezinta urmatoarea compartimentare:

-       Parterul este compus din living cu bucatarie deschisa, ce poate fi inchisa dupa preferinte, o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor, baie, camera tehnica a locuintei. Terasa exterioara are accesul din living

-       Etajul cuprinde 3 dormitoare, hol, 2 bai si 2 balcoane.

Proprietatea dispune de toate utilitatile: gaze, curent electric, apa si canalizare.

La constructia casei au fost folosite: caramida Porotherm Soceram, izolatie la exterior Swisspor de 10 cm – EPS 100, vopsea decorativa structurata Caparol. Incalzirea este in pardoseala si se face prin intermediul centralei termice, ferestrele Salamander cu tamplarie pvc cu geam tripan.

Finalizare primavara anului 2023.

La pretul afisat - vila se vinde  la stadiul de glet, fara a avea in dotare gresie si faianta, parchet, obiectele sanitare, usile de interior si casa scarii nefinisata.  

Casa este amplasata in centrul orasului Voluntari foarte aproape de scoala, gradinita, parc, magazine Lidl, Mega Image si mijloace de transport in comun

Zona: Voluntari

Nr. Camere: 5

Constructie: noua, finalizare 2022

Suprafata teren: 300 mp

Amprenta imobil: 91 mp

Deschidere: 16 m.l.

Suprafata imobil: 181,1 mpc / 142,85mp

Suprafata curte libera: 209,9 mp

Regim inaltime: P+1E+Pod

Compusa din: living cu bucatarie deschisa, birou, baie, camera tehnica, casa scari situate la parter iar la etaj: hol, 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane.

Pret: 250.000 Euro

Film prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=gOVI5TjK-18

Voluntari vila vanzare
Vanzare vila Matei Millo
Vila curte individuala nord
Vila vanzare Voluntari 
Vile Voluntari Pipera
Vila noua cu curte proprie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu