marți, 16 aprilie 2024

13 Septembrie apartament deosebit cu 4 camere

 COMISION = 0 %

In zona 13 Septembrie situat pe strada Sirenelor, in imediata apropiere cu strada Uranus, va prezentam spre vanzare un apartament in care confortul si rafinamentul se intalnesc pentru a crea un stil de viata modern si elegant.

Cu o suprafata utila de 151 mp, apartamentul este astfel compartimentat: hol intrare, living cu acces catre o super terasa de 16 mp, dining si bucatarie deschisa, 2 holuri, 2 bai, 3 dormitoare din care unul cu dressing si acces catre balcon. La subsol se gaseste locul de parcare in sistem Klaus.  

Amplasat la etajul 1 al imobilului, apartamentul este orientat cardinal catre est-sud, astfel permite luminii naturale sa inunde fiecare incapere, creand o atmosfera luminoasa si placuta in interior.

Apartamentul este amenajat cu atentie la detalii, fiind folosite materiale de calitate si culori moderne, pentru a creea un ambient primitor si totodata sofisticat. Fiecare spatiu al apartamentului este gandit pentru a oferi confort si functionalitate.

In imediata apropiere se gasesc diverse facilitati, inclusiv magazine, restaurante, mijloace de transport in comun.

Aceatsa proprietate va poate transforma visul in realitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare.

Zona: 13 Septembrie - Sirenelor

Nr. Camere: 4

Constructie: noua, anul 2009

Suprafata: 200.48 mpc / 151,12 mp utili  /  16,30 mp balcon / 9,16 mp logie

Regim inaltime: S+P+9E

Etaj: 1

Pret apartament =  420.000 Euro

Apartament 13 Septembrie
Vanzare apartament Sirenelor
Apartament 13 Septembrie vanzare
Vanzare apartament bloc nou
Vanzare apartament Piata de Flori
Vanzare apartament Palatul Parlamentului
Vanzare apartament 4 camere
Central apartament 4 camere vanzare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu