marți, 28 martie 2017

Apartament 3 camere duplex padure Baneasa

Vanzare duplex Aleea Teisani. Iti propun spre achizitie un duplex cu 3 camere vecin cu padurea, amplasat intr-un imobil cu regim mic de inaltime, finalizat in anul 2007. Pozitionarea retrasa fata de strada confera un plus de liniste si intimitate.
Apartamentul este structurat pe demisol si parter inalt, gandit sa separe zona de zi de cea de noapte. Astfel, la parter avem holul de intrare, baia, cele doua dormitoare si scara interioara ce face legatura cu demisolul, unde gasim camera de zi si bucataria.
Apartamentul beneficiaza de 2 locuri de parcare -  un loc de parcare in curtea imobilului si al doilea in garajul propriu.
Datorita impartirii apartamentului, orientarii catre Sud si a ferestrelor largi apartamentul este luminos si aerisit.
Beneficiind de avantajele apropierii de padurea Baneasa, imobilul are acces din Sos. Bucuresti – Ploiesti. Statiile din Magistrala 6 ale metroului ce va lega  Aeroportul Otopeni de Bucuresti, vor fi amplasata in apropiere, in dreptul Liceului Francez, Baneasa Shopping City si Ambasada SUA.
Toate utilitatile apartamentului sunt contorizate individual, apartamentul este dotat cu centrala termica proprie iar costurile de intretinere ale imobilului sunt mici.
Zona: Baneasa – Aleea Teisani
Nr. Camere: 3
Constructie: noua, anul 2007
Suprafata: 108 mpc / 86,13 mp utili
Regim inaltime: D+P+2E
Etaj: Demisol+Hochparter
Pret =  93.500 Euro
Baneasa apartament vanzare
Apartament vanzare Baneasa
Vanzare apartament Padurea Baneasa
Apartament Aleea Teisani
Duplex vanzare 3 camere
Vanzare duplex Baneasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu