duminică, 5 martie 2017

Nordului inchiriere apartament 5 camere cu curte proprie

Nordului inchiriere apartament cu 5 camere si curte proprie. De cele mai mult ori, cand iei in calcul locuinta ideala, oscilezi intre apartament in bloc sau casa la curte.
Iti propunem spre inchiriere, o proprietate ce imbina ambele tipuri de locuinta si anume un apartament super generos cu o curte proprie pe masura.
Apartamentul se afla situat la parterul unui imobil nou, amplasat foarte aproape de Satul Francez si Parcul Herastrau. In afara amplasamentului si a zonei, caracteristicile principale ale apartamentului le reprezinta compartimentarea si suprafata.
Decomandat, cu o suprafata utila de 185 mp apartamentul are in componenta sa un living cu zona de dining, hol central, 4 dormitoare, 2 bucatarii, 2 bai si o curte proprie in suprafata de 115 mp. Pe langa acestea, in subsolul imobilului, apartamentul mai beneficiaza de  loc de parcare si boxa.
Cu finisaje de buna calitate, un amplasament foarte aproape de Parcul Herastrau, o curte proprie pentru un apartament de bloc, aceasta proprietate poate fi locuinta mult visata pentru o familie cu mai multi copii.
Apartamentul se inchiriaza semimobilat, cu ambele bucatarii mobilate si utilate.
Zona: Parcul Herastrau – Satul Francez
Nr. Camere: 5
Constructie: noua, anul 2001
Suprafata: 299 mpc / 185 mp utili
Regim inaltime: S+P+5E
Etaj:Parter

Pret =  2.100 Euro
Nordului inchiriere apartament
Herastrau apartament inchiriere
Satul Francez inchiriere apartament
Le club apartament parter
Inchiriere apartament cu curte
Inchiriere apartament Parcul Herastrau
Soseaua Nordului apartament cu terasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu